Ce este deltaTlbr.dll? Ar trebui să îl elimin?

de Linas Kiguolis - -

deltaTlbr.dll este un fişier foarte dubios, ce aparţine lui Montera Technologies LTD. Se ştie că acest fişier are 5 versiuni diferite, cea mai recentă fiind 1.8.20.0. Se poate instala în sistem împreună cu hijackerul delta-homes.com şi se va purta ca un obiect util pentru browser. În acest moment, deltaTlbr.dll este compatibil doar cu browserul web Internet Explorer, deci dacă de abia aţi observat hijackerul Delta Homes pe acest browser, de asemenea, ar trebui să reuşiţi să descoperiţi acest fişier din librărie în dosarul C:\Program Files. Mărimea medie a acestui fişier este de aproximativ 300.21 KB.

Desigur, ar trebui să înlăturaţi deltatlbr.dll şi componentele asociate acestuia din calculator deoarece sunt foarte multe activităţi negative ce pot fi iniţiate de către acestea. Prima activitate este infectarea sistemului. Au fost arătate foarte multe exemple, delta-homes poate modifica pagina de start, motorul de căutare implicit, noua filă şi alte setări ale sistemului fără a cere acordul utilizatorului. În plus, poate bloca cu uşurinţă Google, Yahoo, Bing şi alte site-uri de căutare cu reputaţie pentru a încerca să vă înşele în a folosi cât mai des posibil Delta Homes Search. Indiferent de faptul că acest site de căutare pare a fi unul normal, un singur lucru ne-a deranjat de la descoperirea lui. Vă rugăm, reţineţi că Delta-homes.com este sprijinit de reclame, deci vă poate afişa rezultate ale căutării modificate pentru a încerca să vă înşele în a vizita website-uri afiliate. În plus, de asemenea, poate să vă întrerupă cu reclame de tip pop-up înşelătoare ce sunt afişate pentru acelaşi scop- încercarea de a vă redirecţiona către website-uri asociate. În final, datorită deltatlbr.dll, veţi observa că browserele web (Internet Explorer şi altele) se vor încărca mai lent decât obişnuiau.

Ca şi concluzie, trebuie să înlăturaţi deltatlbr.dll sau orice alte fişiere maliţioase ce pot avea legătură cu delta-homes.com, Delta Toolbar şi alţi hijackeri similari. Pentru acest lucru, puteţi efectua o scanare completă a sistemului cu un anti-spyware actualizat. După testarea mai multor programe de acest tip, am descoperit că în acest caz cea mai bună soluţie poate fi reprezentată de către Reimage .

verdict- statutul acestui fişier
fişier periculos
Sfat În cazul în care calculatorul dumneavoastră pare încet, sau dacă suferiţi datorită reclamelor nedorite şi sunteţi redirecţionaţi înspre site-uri necunoscute, vă recomandăm scanarea cu un program anti program spion respectabil. Puteţi efectua câteva teste GRATUITE şi să verificaţi sistemul de aplicaţii nedorite ce pot fi responsabile pentru aceste probleme
Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator
faceţi acum!
Descărcare
Program de diagnosticare a problemei Fericirea
Garantată
Descărcare
Program de diagnosticare a problemei Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi infecţia utilizând Reimage, Întrebaţi, contactaţi echipa noastră de suport şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este o unealtă recomandată pentru scanarea sistemului de posibile ameninţări şi software-uri rele. Această versiune de probă a produsului va descoperi aplicaţiile dăunătoare din sistemul dumneavoastră

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.
Menţiunile presei asupra produsului Reimage
Menţiunile presei asupra produsului Reimage

Despre autor

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Sursa: https://www.2-spyware.com/file-deltatlbr-dll.html

Ghiduri de înlăturare în alte limbi


Software
Comparaţi