Ce este deltasrv.exe? Ar trebui să îl elimin?

de Alice Woods - -

deltasrv.exe este un fişier executabil maliţios ce este asociat cu delta-homes.com. De fapt, este un component principal al acestui program, deci ar trebui să vă scanaţi calculatorul cu un anti-spyware actualizat imediat după ce aţi descoperit că acest fişier rulează în Task Manager-ul dumneavoastră. Programele de securitate detectează deltasrv.exe ca şi HW32.Laneul, Application.Win32.Agent.~A, etc. În mod normal, acest fişier este localizat în C:\Program Files\delta\delta. Îl puteţi descărca în calculator exact ca pe hijackerul Delta Homes- la pachet cu software-uri terţe. Pentru a vă proteja de acesta, ar trebui să acordaţi mai multă atenţie instalării freeware-ului. Acest lucru poate fi efectuat prin selectarea metodei de instalare personalizată sau avansată a freeware-ului şi să deselectaţi Delta Homes Toolbar, Delta Homes plus alte componente asociate acestora.

Odată instalat în sistem, deltasrv.exe este utilizat pentru a lansa malware sau unele din componentele sale. De asemenea, acest fişier este utilizat pentru a se asigura că virusul Delta Homes va fi capabil de a se arăta pe fiecare browser web (IE, Mozilla Firefox, Google Chrome, plus altele) imediat după ce victima îşi porneşte calculatorul. Imediat ce obţine această abilitate, acest program poate începe să cauzeze redirecţionări către website-urile sale afiliate. În plus, vă poate afişa conţinut comercial în rezultatele căutărilor şi de asemenea, poate colecta date precum cele mai vizitate website-uri ale victimei, datele introduse atunci când au fost vizitate, adresa de IP a PC-ului, locaţia, etc. Acestea sunt informaţii personale identificabile, însă nu există nicio garanţie că nu vor fi dezvăluite unor terţe.

Deci, nu este nicio îndoială faptul că deltasrv.exe trebuie înlăturat din calculator. Puteţi scăpa de acest program cu fiecare component al său prin rularea unei scanări complete a sistemului cu un anti-spyware actualizat. Credem că în această situaţie cea mai bună unealtă este Reimage.

verdict- statutul acestui fişier
fişier periculos
Sfat În cazul în care calculatorul dumneavoastră pare încet, sau dacă suferiţi datorită reclamelor nedorite şi sunteţi redirecţionaţi înspre site-uri necunoscute, vă recomandăm scanarea cu un program anti program spion respectabil. Puteţi efectua câteva teste GRATUITE şi să verificaţi sistemul de aplicaţii nedorite ce pot fi responsabile pentru aceste probleme
Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator
faceţi acum!
Descărcare
Program de diagnosticare a problemei Fericirea
Garantată
Descărcare
Program de diagnosticare a problemei Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi infecţia utilizând Reimage, Întrebaţi, contactaţi echipa noastră de suport şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este o unealtă recomandată pentru scanarea sistemului de posibile ameninţări şi software-uri rele. Această versiune de probă a produsului va descoperi aplicaţiile dăunătoare din sistemul dumneavoastră
Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.
Menţiunile presei asupra produsului Reimage

Despre autor

Alice Woods
Alice Woods

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Alice Woods
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi


Software
Comparaţi