Ce este deltaEng.dll? Ar trebui să îl elimin?

de Linas Kiguolis - -

deltaEng.dll este un fişier fraudulos ce aparţine lui Montera Technologies LTD. Acest fişier pare ca un fişier normal de tip .dll, însă începutul numelui său ar trebui să vă ofere şansa de a înţelege care virus este asociat cu el. Vă rugăm, NU lăsaţi deltaEng.dll în calculatorul dumneavoastră deoarece s-a descoperit că aparţine unui program foarte dubios, ce este cunoscut ca şi delta-homes.com.

A fost adăugat categoriei de „browser hijacker” şi categoriei de „program cu potenţial nedorit” din mai multe motive. Primul dintre aceste motive este tehnica sa de distribuţie- Delta homes se poate infiltra cu uşurinţă în calculatorul dumneavoastră fără acordul cuiva deoarece a fost în mod activ promovat utilizând metoda „la pachet”. În plus, experţii în securitate, de asemenea, au avertizat că acest program poate încerca să modifice setările calculatorului şi să îşi lase propriille add-ons pe fiecare browser web, inclusiv Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, etc. În final, începe să promove terţe prin afişarea unor rezultate modificate ale căutărilor dumneavoastră, rezultate ce pot avea conţinut chestionabil, precum link-uri înşelătoare.

Chiar şi aşa, se pare că apariţia lui deltaEng.dll vă poate arăta că PC-ul dumneavoastră este infectat cu barele de unelte Delta, Babylon, Montera plus alte programe maliţioase ce de asemenea, pot încerca să iniţieze aceleaşi probleme ca şi delta-homes.com. Se găseşze în dosarul „C:\Program Files” deci, dacă de abia l-aţi observat, ar trebui să îl eliminaţi din sistem cât mai repede posibil. Programele ce pot detecta deltaEng.dll şi să îl înlăture din sistem fără probleme sunt: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware.

verdict- statutul acestui fişier
fişier periculos
Sfat În cazul în care calculatorul dumneavoastră pare încet, sau dacă suferiţi datorită reclamelor nedorite şi sunteţi redirecţionaţi înspre site-uri necunoscute, vă recomandăm scanarea cu un program anti program spion respectabil. Puteţi efectua câteva teste GRATUITE şi să verificaţi sistemul de aplicaţii nedorite ce pot fi responsabile pentru aceste probleme
Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator
faceţi acum!
Descărcare
Program de diagnosticare a problemei Fericirea
Garantată
Descărcare
Program de diagnosticare a problemei Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi infecţia utilizând Reimage, Întrebaţi, contactaţi echipa noastră de suport şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este o unealtă recomandată pentru scanarea sistemului de posibile ameninţări şi software-uri rele. Această versiune de probă a produsului va descoperi aplicaţiile dăunătoare din sistemul dumneavoastră
Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.
Menţiunile presei asupra produsului Reimage

Despre autor

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Linas Kiguolis
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi


Software
Comparaţi