Scala de severitate:  
  (13/100)

Înlătură Delta Homes

12

Ce este Delta Homes?

Delta Homes este un browser hijacker enervant, ce poate iniţia apariţia unor diverse modificări pe fiecare dintre browserele web. După ce va reuşi acest lucru, poate cauza o mulţime de activităţi nedorite precum urmărirea obiceiurilor dumneavoastră de navigare, să iniţieze redirecţionări către website-uri necunoscute, să vă afişeze reclame de tip pop-up înşelătoare şi aşa mai departe. Acest program este sprijinit de reclame, deci nu este nicio surpriză faptul că principalul lucru pe care îl caută este de a ajuta afiliaţii săi să îşi mărească rangul paginii sau să îşi crească vânzările. Dacă dumneavoastră, după ce aţi repornit calculatorul, aţi descoperit că pagina de start, noua pagină sau motorul de căutare implicit au fost modificate cu  Delta-homes.com trebuie să vă „felicităm” deoarece tocmai v-aţi alăturat grupului de utilizatori cu PC-uri infectate. Dacă veţi dori să verificaţi pe Internet, veţi vedea că există sute de persoane ce se chinuie cu înlăturarea acestui hijacker. Poate fi foarte complicat deoarece acest program încearcă să îşi ascundă componentele în regiştrii PC-ului dumneavoastră, şi apoi va încerca să îşi revină după înlăturare. Din acest motiv vă recomandăm să selectaţi înlăturarea automată a virusului Delta Homes. 

Dacă de abia aţi găsit acest motor de căutare pe Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox sau pe oricare alt browser web, principalul lucru pe care ar trebui să încercaţi să îl faceţi este să îi evitaţi motorul de căutare chestionabil. Indiferent de faptul că arată a fi capabil de a ajuta oamenii să găsească toate informaţiile cerute, în general eşuează în a face aşa ceva. Aveţi grijă la faptul că rezultatele căutării oferite de acesta pot fi încărcate cu link-uri dubioase, diverse reclame de tip pop-up şi alt conţinut similar ce caută doar să redirecţioneze oamenii către website-urile cerute. Nu există garanţia că aceste site-uri sunt sigure şi inofensive. În plus, trebuie să vă avertizăm de abilitatea lui Delta Homes de a urmări utilizatorii de PC-uri şi să colecteze informaţii despre obiceiurile lor de navigare. Nu contează că acestea sunt identificabile non-personale, noi credem că ar trebui să nu fie divulgate. Dacă doriţi să vă protejaţi, ar trebui să recuperaţi Google, Yahoo sau Bing. Puteţi înlătura hijacker-ul Delta Homes din calculatorul dumneavoastră cu ajutorul lui  SpyHunter

Cum poate Delta Homes să îmi atace calculatorul?

Delta Homes face parte din acele programe cu potenţial nedorit ce sunt în general răspândite la pachet cu freeware şi shareware. Dacă sunteţi un vizitator constant al site-ului nostru, este posibil ca deja să fi auzit de „la pachet”. În acest fel este denumită metoda utilizată pentru răspândirea PUP-urilor fără ca majoritatea oamenilor să afle. Da, această metodă este încă o metodă legitimă de distribuţie, însă credem că dezvoltatorii de freeware-uri ar trebui să verifice ceea ce promovează cu ajutorul lor deoarece există mii de utilizatori de PC dezamăgiţi. Dacă doriţi să ştiţi ce fel de programe veţi instala la pachet cu una sau o altă aplicaţie, ar trebui să citiţi ce este redat în Acordul de Utilizator şi în Politica de Confidenţialitate. În plus, asiguraţi-vă că aţi selectat metoda de instalare Personalizată sau Avansată şi apoi urmaţi cu atenţie fiecare pas. După ce aţi descoperit o căsuţa deja bifată ce pretinde că doriţi să vă modificaţi pagina de start sau motorul de căutare cu delta homes sau cu un alt site de căutare, ar trebui să o debifaţi. 

Cum să înlătur virusul Delta Homes?

Redirecţionarea Delta Homes reprezintă una dintre cele mai periculoase activităţi ce poate fi iniţiată pe calculatorul dumneavoastră. Dacă doriţi să evitaţi redirecţionările, ar trebui să urmaţi ghidul de mai jos. Dacă doriţi să scăpaţi de acest hijacker fără a avea de a face cu paşii de înlăturare manuală, ar trebui să selectaţi opţiunea de înlăturare automată. Acest lucru, de asemenea, vă va ajuta să vă asiguraţi că PC-ul dumneavoastră nu mai are niciun virus. Desigur, în cazul în care consideraţi că aveţi cunoştinţe bune despre PC-uri, puteţi selecta înlăturarea manuală a lui Delta Homes.

Puteţi înlătura automat Delta Homes cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Delta Homes sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Delta Homes. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Delta Homes 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Delta Homes (2015-08-04)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Delta Homes (2015-08-04)
Delta Homes captură de ecran
Delta Homes captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare Delta Homes
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Delta Homes din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi Delta Homes din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează Delta Homes şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după Delta Homes sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall' Înlăturaţi Delta Homes din comenzile rapide Windows
 • Apăsaţi dreapta pe comandă rapidă a Mozilla Firefox şi selectaţi Properties.
Apăsaţi dreapta pe căsuţa browser-ului şi selectaţi 'Properties'
 • Mergeţi la tab-ul Shortcut şi căutaţi câmpul Target. Ştergeţi URL-ul maliţios ce are legătură cu virusul pe care îl aveţi.
Selectaţi tab-ul 'Shortcut' şi ştergeţi 'http://isearch.babylon.com...' sau alte URL-uri suspecte

Repetaţi paşii de mai sus cu toate comenzile rapide ale browser-elor, inclusiv Internet Explorer şi Google Chrome. Asiguraţi-vă că aţi verificat toate locaţiile acestor comenzi rapide, inclusiv Desktop-ul, Meniul de start şi bara de comenzi.

WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Delta Homes din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Delta Homes sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Delta Homes din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi Delta Homes şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou Delta Homes pentru a finaliza înlăturarea Delta Homes.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Delta Homes din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi Delta Homes şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe meniu (colţul din dreapta sus), alegeţi Options General.
 • Aici, ştergeţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un website sau apăsaţi pe Restore to default.
 • Apăsaţi pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Când sunteţi în tab-ul 'General', ştergeţi URL-ul maliţios din secţiunea 'Home Page' sau apăsaţi pe butonul 'Restore to Default'. Apăsaţi pe 'OK' pentru a salva modificările. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Delta Homes.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Delta Homes din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi Delta Homes şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi. Schimbaţi pagina acasă şi motorul de căutare în cazul în care au fost atacate de virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa cu meniu şi alegeţi Settings.
 • Aici, uitaţi-vă după Open a specific page or set of pages sub opţiunea On startup şi apăsaţi pe Set pages.
După ce apăsaţi pe meniu şi 'Settings', selectaţi 'Set pages'.
 • Acum, ar trebui să vedeţi o altă fereastră. Aici, ştergeţi site-urile de căutare maliţioase şi introduceţi site-ul pe care îl doriţi ca pagină principală.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Delta Homes.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Delta Homes din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Delta Homes sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din secţiunea meniului. Aici, selectaţi Preferences după cum a fost afişat anterior şi selectaţi General.
 • Aici, uitaţi-vă în câmpul Homepage. Dacă a fost atacat de către Homepage, înlăturaţi link-ul nedorit şi introduceţi unul pe care doriţi să îl folosiţi la căutări. Amintiţi-vă să includeţi "http://" înainte de a tasta adresa paginii.
Când sunteţi în 'General' ştergeţi URL-ul maliţios şi introduceţi numele de domeniu dorit. Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Delta Homes.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a Delta Homes

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Delta Homes şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook