Scala de severitate:  
  (68/100)

Înlătură Delta-homes.com

12

Ce este Delta-homes.com?

Delta-Homes.com este un browser hijacker, care este capabil să atace sistemul de operare Windows. Deja am primit sute de rapoarte despre acest program din SUA, Polonia, UK, Franţa precum şi din alte ţări. Aici, este important să realizaţi că Delta Homes nu este un virus. Este doar un motor de căutare dubios, care a fost utilizat pentru a arăta conţinut sponsorizat. Cel mai important lucru este că nu putem şti cu siguranţă ce fel de website caută să promoveze. Poate fi folosit pentru a redirecţiona oameni către website-uri legitime, dar de asemenea, îi poate înşela în a vizita locuri extrem de suspecte ce sunt utilizate doar pentru răspândire de malware. Atunci când un calculator este infectat, va apărea această pagină în locul paginii de start şi a motorului de căutare pe fiecare web browser din PC, deoarece este compatibil cu Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer şi altele. Dacă doriţi să evitaţi redirecţionările Delta-Homes.com către website-uri dubioase şi periculoase ar trebui să îl eliminaţi din calculator. Atenţie la faptul că înlăturarea acestui browser hijacker nu este o sarcină uşoară deoarece acesta se bazează pe aplicaţia Search Protect, care protejează setările modificate ale browserului şi previne înlăturarea acestui program. Din acest motiv, majoritatea experţilor în securitate recomandă utilizarea metodei de înlăturare automată. 

Dacă aţi suferit din cauza redirecţionărilor delta-homes.com, este posibil să fi ratat ceva. Dacă aţi încerca să verificaţi ce este scris în Politica de confidenţialitate a acestuia, aţi fi observat că poate fi utilizat pentru a urmări utilizatorii de PC şi pentru a colecta informaţii despre obiceiurile de navigare ale acestora. După cum pretind dezvoltatorii acestui program, aceştia sunt interesaţi de informaţiile personale neidentificabile ale oamenilor. Totuşi, nu puteţi şti niciodată cu siguranţă ce pot atinge terţele cu acele informaţii. Dacă nu doriţi ca terţe necunoscute să ştie care sunt website-urile dumneavoastră favorite, ce date introduceţi pe acestea atunci când le vizitaţi, care este adresa dumneavoastră de IP sau adresa PC-ului, sau care este adresa de email a dumneavoastră, atunci ar trebui să staţi departe de virusul Delta-homes.com. După cum am menţionat deja, credem că înlăturarea automată este cea mai bună metodă pentru a scăpa de acest browser hijacker deoarece poate reapărea în calculatorul dumneavoastră imediat după o actualizare. În acest caz particular, vă recomandăm să utilizaţi SpyHunter care vă va ajuta să scăpaţi de acest program şi de alte componente suspecte, precum Search Protect. Dacă nu ştiţi cum să instalaţi acest program şi cum să îl utilizaţi pentru înlăturarea unei aplicaţii nedorite, verificaţi această postare: Tutorial SpyHunter.

Delta-Homes.com

Cum poate Delta-Homes.com să îmi infecteze calculatorul?

Browser hijacker-ul Delta-Homes.com este unul dintre acele programe cu potenţial nedorit care sunt răspândite utilizând tehnica la pachet. Această tehnică de distribuţie a fost discutată de către diverşi cercetători din securitate. Cu toate acestea, este încă legitimă şi permisă. Dacă doriţi să o evitaţi trebuie să acordaţi atenţie atunci când instalaţi un freeware în calculatorul dumneavoastră. Asiguraţi-vă că verificaţi de două ori instalarea unui program gen  SoftonicBabylon Toolbar, uTorrent, Any.Do, BeeLine Reader, Foxit Reader şi a altor freeware-uri similare. În timp ce oamenii pot seta această pagină ca şi pagina de start şi/sau motorul de căutare în mod conştient, în majoritatea cazurilor aceştia sunt înşelaţi în a instala acest program, acesta fiind promovat ca un component opţional al freeware-ului. Pentru a evita acest lucru precum şi a altor descărcări neplanificate (Conduitwww-searching.commystartsearch.comv9.comsweet-page.commystartwebsearch.fixsearch.info,genieo.com, etc.), este un singur lucru pe care trebuie să vi-l amintiţi: TREBUIE  să alegeţi metoda de instalare Personalizată/Avansată atunci când instalaţi un freeware de la dezvoltatori chestionabili. În plus, verificaţi ce fel de componente adiţionale oferă şi deselectaţi motoarele de căutare necunoscute, add-ons-urile, extensiile, barele de unelte, etc. Dacă vă uitaţi la o frază deja selectată care spune „Make Delta-homes.com my start page” sau ‘Make Delta-homes.com my default search engine’,  ar trebui să o debifaţi. Desigur, având un anti-spyware popular v-ar putea atenţiona despre infiltrarea unui program suspect, lucru care de asemenea este recomandat. 

Cum să înlătur Delta-Homes.com?

Dacă deja aţi fost afectat de către acest program cu potenţial nedorit şi doriţi să scăpaţi de Delta Homes, ar trebui să vă bazaţi pe paşii oferiţi în Ghidul de înlăurare Automată şi Manuală a lui delta-homes.com, ghid ce îl găsiţi mai jos. 

Întrebări Puse Frecvent (FAQ)

Întrebare. Am nevoie de asistenţă pentru a înlătura Delta-homes.com Search din browserul meu (folosesc Google Chrome). Mă puteţi ajuta?

Răspuns. Poţi elimina Delta Homes folosind metoda de înlăturare automată sau paşii pentru înlăturare manuală. Ambele sunt oferite mai jos. Atenţie la faptul că cea mai sigură şi eficientă metodă de a reuşi acest lucru este prin rularea unei scanări complete a sistemului cu un anti-spyware actualizat. Acesta te va ajuta să eviţi reapariţia acestui browser hijacker în viitor.

Întrebare. Ajutaţi-mă! Cred că PC-ul meu e infectat cu virusul delta-homes.com. Mi-a apărut în calculator imediat după ce l-am repornit…

Răspuns. Nu, browser hijackerul delta-homes este doar un program cu potenţial nedorit, ce caută să infecteze toate browserele web ce sunt instalate în calculator. Cel mai probabil aţi descărcat acest program nedorit la pachet cu o altă aplicaţie gratuită de pe Internet. Dacă doriţi să ştergeţi complet  www.delta-homes.com din calculatorul dumneavoastră, trebuie să utilizaţi paşii de mai jos. 

Întrebare: Sunt îngrijorat deoarece toate căutările pe care le efectuez pe internet sunt întrerupte de redirecţionările delta-homes.com. De asemenea, această pagină a apărut ca şi pagină principală şi ca motor de căutare. Am crezut că mi-am fixat calculatorul deoarece am încercat să elimin delta homes, delta search, conduit şi alte extensii din browserele mele. Din păcate, acestea au reapărut imediat după ce mi-am repornit calculatorul… Mă puteţi ajuta? Nu vreau să văd iar cum apare www.delta-homes.com ca şi pagina principală a mea…

Răspuns: Înlăturarea paginii Delta Homes Search necesită multe cunoştinţe în domeniu, deoarece se bazează în principal pe funcţia Search Protect. Această funcţie protejează setările sistemului infectat şi previne eliminarea din calculator a delta-homes.com. Dacă aveţi nevoie de înlăturarea completă a acestui browser hijacker, trebuie să optaţi pentru metoda de înlăturare automată. Desigur, vă puteţi baza şi pe paşii de înlăturare manuală ce au fost creaţi de către experţii din securitate 2-spyware. Totuşi, ar trebui să fiţi foarte atent atunci când efectuaţi fiecare din acei paşi. Asiguraţi-vă că îi urmaţi cu atenţie în ordinea corectă pentru a preveni apariţia altor probleme în calculatorul dumneavoastră. 

Întrebare: Am fost infectat cu virusul www.delta-homes.com şi acum sufăr din cauza redirecţionărilor şi reclamelor. Acestea îmi spun că ar trebui să îmi fixez erorile din regiştri sau să repar erorile din windows. Ar trebui să am încredere în ele? De asemenea, mă puteţi ajuta cu înlăturarea lui delta-homes.com? Pare a fi destul de complicat…

Răspuns: În primul rând, ar trebui să staţi departe de reclamele de la delta-homes.com deoarece acestea sunt înşelătoare. După ce apăsaţi pe ele, vă puteţi infecta destul de uşor PC-ul cu alte ameninţări, precum adware-uri, browser hijackeri, optimizatori suspecţi pentru PC şi alte aplicaţii similare. În plus, atunci când încercaţi să înlăturaţi din sistem hijackerul www.delta-homes.com, ar trebui să ştiţi că acesta este răspândit la pachet cu alte componente adiţionale ce pot fi detectate cu greutate în cazul în care folosiţi opţiunea de înlăturare manuală. Din acest motiv, ar trebui să luaţi în considerare un anti-spyware actualizat. Vă rugăm, verificaţi ghidul de mai jos pentru a obţine mai multe informaţii despre acest lucru. 

Întrebare: Cum pot înlătura complet www.delta-homes.com? Se pare că acesta continuă să îmi infecteze calculatorul iar şi iar. 

Răspuns: Dacă doriţi un ghid de înlăturare completă a delta-homes.com, ar trebui să daţi mai jos şi să verificaţi ghidul de mai jos. Asiguraţi-vă că acordaţi multă atenţie atunci când efectuaţi paşii de înlăturare manuală!

Puteţi înlătura automat Delta-homes.com cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Delta-homes.com sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
faceţi acum!
Descărcare
înlăturare pentru Delta-homes.com Fericirea
Garantată
Descărcare
înlăturare pentru Delta-homes.com
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Notă: Se necesită asistenţa unui manual înseamnă că unul sau toate dintre programele de înlăturare nu au fost capabile de a înlătura parazitul fără intervenţia unui manual, vă rugăm să citiţi instrucţinile din manualul de înlăturare ce se află mai jos
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Delta-homes.com. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Delta-homes.com 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Delta-homes.com (2015-08-09)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Delta-homes.com (2015-08-09)
Meniu Rapid: Manual de înlăturare Delta-homes.com
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Delta-homes.com din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi Delta-homes.com din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează Delta-homes.com şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după Delta-homes.com sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall' Înlăturaţi Delta-homes.com din comenzile rapide Windows
 • Apăsaţi dreapta pe comandă rapidă a Mozilla Firefox şi selectaţi Properties.
Apăsaţi dreapta pe căsuţa browser-ului şi selectaţi 'Properties'
 • Mergeţi la tab-ul Shortcut şi căutaţi câmpul Target. Ştergeţi URL-ul maliţios ce are legătură cu virusul pe care îl aveţi.
Selectaţi tab-ul 'Shortcut' şi ştergeţi 'http://isearch.babylon.com...' sau alte URL-uri suspecte

Repetaţi paşii de mai sus cu toate comenzile rapide ale browser-elor, inclusiv Internet Explorer şi Google Chrome. Asiguraţi-vă că aţi verificat toate locaţiile acestor comenzi rapide, inclusiv Desktop-ul, Meniul de start şi bara de comenzi.

WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Delta-homes.com din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Delta-homes.com sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Delta-homes.com din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi Delta-homes.com şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou Delta-homes.com pentru a finaliza înlăturarea Delta-homes.com.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Delta-homes.com din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi Delta-homes.com şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe meniu (colţul din dreapta sus), alegeţi Options General.
 • Aici, ştergeţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un website sau apăsaţi pe Restore to default.
 • Apăsaţi pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Când sunteţi în tab-ul 'General', ştergeţi URL-ul maliţios din secţiunea 'Home Page' sau apăsaţi pe butonul 'Restore to Default'. Apăsaţi pe 'OK' pentru a salva modificările. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Delta-homes.com.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Delta-homes.com din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi Delta-homes.com şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi. Schimbaţi pagina acasă şi motorul de căutare în cazul în care au fost atacate de virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa cu meniu şi alegeţi Settings.
 • Aici, uitaţi-vă după Open a specific page or set of pages sub opţiunea On startup şi apăsaţi pe Set pages.
După ce apăsaţi pe meniu şi 'Settings', selectaţi 'Set pages'.
 • Acum, ar trebui să vedeţi o altă fereastră. Aici, ştergeţi site-urile de căutare maliţioase şi introduceţi site-ul pe care îl doriţi ca pagină principală.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Delta-homes.com.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Delta-homes.com din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Delta-homes.com sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din secţiunea meniului. Aici, selectaţi Preferences după cum a fost afişat anterior şi selectaţi General.
 • Aici, uitaţi-vă în câmpul Homepage. Dacă a fost atacat de către Homepage, înlăturaţi link-ul nedorit şi introduceţi unul pe care doriţi să îl folosiţi la căutări. Amintiţi-vă să includeţi "http://" înainte de a tasta adresa paginii.
Când sunteţi în 'General' ştergeţi URL-ul maliţios şi introduceţi numele de domeniu dorit. Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Delta-homes.com.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a Delta-homes.com

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Delta-homes.com şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Delta-homes.com manual de înlăturare

Procesul de eliminare
delta-homes.exe
DeltaTB.exe
SearchComponent_Offer_0.exe
MainProduct.exe
Setup.exe
MyBabylonTB.exe
BUSUninstall.exe
SetupAuto.exe
deltasrv.exe
ccp.exe
GUninstaller.exe
uninstall.exe
BrowserProtect.exe
SetupUpdater.exe
BabMaint.exe
temp_000.exe
newgdp_xb.exe

Şterge valorile din regiştri
HKLMSOFTWAREClassesd
HKLMSOFTWAREDelta
HKLMSOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerBrowser Helper Objects{1185823F-F22F-4027-80E5-4F68ACD5DE5E}
HKLMSOFTWAREDataMngr
HKLMSOFTWAREBabylon
HKLMSOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerBrowser Helper Objects{C1AF5FA5-852C-4C90-812E-A7F75E011D87}
HKLMSYSTEMCurrentControlSetServicesBrowserProtect
HKLMSYSTEMControlSet001ServicesBrowserProtect
HKUS-1-5-21-329068152-1390067357-682003330-500SoftwareDelta
HKUS-1-5-21-329068152-1390067357-682003330-500SoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExtStats{D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000}iexploreAllowedDomainsdelta-search.com
HKLMSYSTEMControlSet001EnumRootLEGACY_BROWSERPROTECT
HKUS-1-5-21-329068152-1390067357-682003330-500SoftwareBabylonToolbar
HKLMSYSTEMCurrentControlSetEnumRootLEGACY_BROWSERPROTECT
HKUS-1-5-21-329068152-1390067357-682003330-500SoftwareDataMngr
HKUS-1-5-21-329068152-1390067357-682003330-500Soft

DLL-uri neînregistrate
BrowserProtect.dll
BrowserProtect-19.0.dll
escortShld.dll
deltaEng.dll
deltaApp.dll
delta.dll
CrxInstaller.dll
ChromeToolbarSetup.dll
IEHelper.dll
BExternal.dll
BUSolution.dll

Şterge fişiere
newgdp_xb.exe
%WINDOWS%TasksBrowserProtect.job
%Program Files%Deltadelta1.8.10.0uninstall.exe
%Program Files%Deltadelta1.8.10.0GUninstaller.exe
%Program Files%Deltadelta1.8.10.0escortShld.dll
%Program Files%Deltadelta1.8.10.0deltaTlbr.dll
%Program Files%Deltadelta1.8.10.0deltasrv.exe
%Program Files%Deltadelta1.8.10.0deltaEng.dll
%Program Files%Deltadelta1.8.10.0deltaApp.dll
%Program Files%Deltadelta1.8.10.0bhdelta.dll
%Application Data%BrowserProtect2.6.1125.80{c16c1ccb-7046-4e5c-a2f3-533ad2fec8e8}uninstall.exe
%Application Data%BrowserProtect2.6.1125.80{c16c1ccb-7046-4e5c-a2f3-533ad2fec8e8}FirefoxExtensioncontentBrowserProtect.js
%Application Data%BrowserProtect2.6.1125.80{c16c1ccb-7046-4e5c-a2f3-533ad2fec8e8}FirefoxExtensioncomponentsBrowserProtect-3.6.xpt
%Application Data%BrowserProtect2.6.1125.80{c16c1ccb-7046-4e5c-a2f3-533ad2fec8e8}FirefoxExtensioncomponentsBrowserProtect-19.0.dll
%Application Data%BrowserProtect2.6.1125.80{c16c1ccb-7046-4e5c-a2f3-533ad2fec8e8}BrowserProtect.settings
%Application Data%BrowserProtect2.6.1125.80{c16c1ccb-7046-4e5c-a2f3-533ad2fec8e8}BrowserProtect.exe
%Application Data%BrowserProtect2.6.1125.80{c16c1ccb-7046-4e5c-a2f3-533ad2fec8e8}BrowserProtect.dll
%Application Data%BrowserProtect2.6.1125.80{c16c1ccb-7046-4e5c-a2f3-533ad2fec8e8}BrowserProtect.crx
Start MenuProgramsBrowserProtectUninstall BrowserProtect.lnk
Local SettingsTempSetupUpdater.exe
Local SettingsTempSetupAuto.exe
Local SettingsTempSearchComponent_Offer_0.exe
Local SettingsTempnsl47.tmpTime.dll
Local SettingsTempMainProduct.exe
Local SettingsTempDeltaTB.exe
Local SettingsTemp426FA64D-BAB0-7891-818B-9FE871D27EE4LatestSetup.exe
Local SettingsTemp426FA64D-BAB0-7891-818B-9FE871D27EE4LatestMyBabylonTB.exe
Local SettingsTemp426FA64D-BAB0-7891-818B-9FE871D27EE4Latestdelta.crx
Local SettingsTemp426FA64D-BAB0-7891-818B-9FE871D27EE4LatestCrxInstaller.dll
Local SettingsTemp426FA64D-BAB0-7891-818B-9FE871D27EE4LatestChromeToolbarSetup.dll
Local SettingsTemp426FA64D-BAB0-7891-818B-9FE871D27EE4Latestccp.exe
Local SettingsTemp426FA64D-BAB0-7891-818B-9FE871D27EE4IEHelper.dll
Local SettingsTemp426FA64D-BAB0-7891-818B-9FE871D27EE4BExternal.dll
%Application Data%BabSolutionSharedGUninstaller.exe
%Application Data%BabSolutionSharedBUSUninstall.exe
%Application Data%BabSolutionSharedBUSolution.dll
%Application Data%BabSolutionSharedBabMaint.exe
%Application Data%BabSolutionCRDelta.crx
temp_000.exe
delta-homes.exe

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook