Ce este delta.dll? Ar trebui să îl elimin?

de Jake Doevan - -

delta.dll este un fişier periculos ce ar trebui evitat. Exact ca şi deltaApp.dll, deltasrv.exe şi deltaEng.dll, aparţine unui motor de căutare extrem de dubios cunoscut sub numele de delta-homes.com. După cum se poate observa în mod clar din pozele oferite în descrierea acestuia, virusul delta homes caută să înşele oamenii în a crede că au nevoie de a verifica registrul de erori, de a repara erorile din Windows, actualizări ale software-urilor descărcate, etc. Înainte de a apăsa pe oricare dintre aceste reclame, ar trebui să ştiţi că acestea sunt înşelătoare şi sunt utilizate pentru a răspândi doar aplicaţii chestionabile care, în loc să vă ajute, pot duce la mai multe şi diverse probleme legate de PC.

De asemenea, după ce va prelua controlul asupra paginii de start şi/sau a motorului de căutare, delta homes poate începe să vă afişeze rezultate modificate ale căutării. Acest lucru are un singur scop- încercarea de a vă redirecţiona către website-uri afiliate acestuia şi de a-i ajuta să îşi mărească rangul paginii sau vânzările. În acest mod obţin bani proprietarii lui delta homes. Totuşi, nu există nicio garanţie precum că aceste rezultate sponsorizate ale căutărilor nu vă vor redirecţiona către website-uri necunoscute şi chiar dubioase ce aparţin unor terţe maliţioase. În final, astfel de hijackeri sunt capabili de a urmări utilizatorii de PC şi să colecteze informaţii personale non-identificabile.

Pentru ce este utilizat delta.dll? Exact ca orice alt fişier .dll, funcţionează ca şi un Browser Helper Object (BHO) ce rulează automat de fiecare dată când calculatorul este repornit. Caută să monitorizeze navigările şi să colecteze informaţii despre activitatea online a victimei. Ar trebui să puteţi găsi acest fişier în subdosarul „C:\Program Files”, însă nu este o regulă generală. Asta deoarece caută în mod activ să evite înlăturarea din sistem.

Vă rugăm, NU lăsaţi delta.dll în calculatorul dumneavoastră, deoarece după cum v-am avertizat deja, este un fişier maliţios. Pentru a verifica dacă este sigur şi pentru a obţine abilitatea de a înlătura delta homes şi fişierele asociate, ar trebui să utilizaţi aceste programe: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware.

verdict- statutul acestui fişier
fişier periculos
Sfat În cazul în care calculatorul dumneavoastră pare încet, sau dacă suferiţi datorită reclamelor nedorite şi sunteţi redirecţionaţi înspre site-uri necunoscute, vă recomandăm scanarea cu un program anti program spion respectabil. Puteţi efectua câteva teste GRATUITE şi să verificaţi sistemul de aplicaţii nedorite ce pot fi responsabile pentru aceste probleme
Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator
faceţi acum!
Descărcare
Program de diagnosticare a problemei Fericirea
Garantată
Descărcare
Program de diagnosticare a problemei Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi infecţia utilizând Reimage, Întrebaţi, contactaţi echipa noastră de suport şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este o unealtă recomandată pentru scanarea sistemului de posibile ameninţări şi software-uri rele. Această versiune de probă a produsului va descoperi aplicaţiile dăunătoare din sistemul dumneavoastră
Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.
Menţiunile presei asupra produsului Reimage

Despre autor

Jake Doevan
Jake Doevan - Viaţa este prea scurtă pentru a-ţi pierde timpul cu viruşi

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Jake Doevan
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi


Software
Comparaţi