Înlătură Deceptive site ahead (Ghid de înlăturare) - actualizare nov. 2017

Ghid de înlăturare Deceptive site ahead

Ce este Deceptive site ahead?

Avertismentul „Deceptive Site Ahead” încearcă să vă oprească din a accesa site-uri maliţioase

Avertismentul Deceptive Site Ahead pe Google

„Deceptive Site Ahead” este un mesaj de avertizare de la browserul dumneavoastră, mesaj pe care îl puteţi întâlni în timp ce navigaţi pe internet. Vă informează despre conţinut cu potenţial periculos de pe website-ul pe care încercaţi să îl accesaţi şi previne accesarea dumneavoastră a acestuia. Nu ar trebui să încercaţi să treceţi de această alertă, în mod contrar, vă puneţi securitatea şi intimitatea în pericol, deoarece în spatele acelei alerte se poate afla o pagină web de phishing sau purtătoare de malware.

Serviciile de navigare în siguranţă de la Google , au creat acest mesaj pentru a proteja oamenii de conţinutul online nesigur. Acest serviciu scanează website-urile şi caută butoane înşelătoare, de exemplu, pot fi butoane de descărcare care instalează programe de pe surse terţe neasociate sau nedemne de încredere. Avertismentul pentru website-uri înşelătoare, practic, este proiectat pentru a vă ţine departe de pagini web şi conţinutul acestora, care vă pot pune intimitatea în pericol.

Mesajul „Deceptive Site Ahead” poate apărea şi înainte de a intra pe website-uri de inginerie socială , de exemplu, de phishing sau înşelătoare. Site-urile de pe internet care sunt marcate ca având potenţial periculos pot înşela oamenii să instaleze software-uri suspicioase sau să dezvăluie informaţii sensibile. Prin urmare, înainte de a intra pe un website dubios, cel mai probabil, veţi observa acest mesaj:

Deceptive site ahead.
Attackers on [URL-ul site-ului] may trick you into doing something dangerous like installing software or revealing your personal information (for example, passwords, phone numbers, or credit cards).

Apariţia avertismentului „Deceptive Site Ahead” nu ar trebui să vă îngrijoreze în legătură cu siguranţa calculatorului dumneavoastră. Încă nu este infectat. Pur şi simplu este un avertisment în legătură cu faptul că este mai bine să staţi la distanţă de acest website pe care încercaţi să îl vizitaţi. Apăsând pe detalii şi alegând să ignoraţi avertismentul vă va permite să accesaţi site-ul dorit, însă nu este recomandat.

Utilizatorii care caută moduri de a trece peste avertismentul „Deceptive Site Ahead” îşi pun securitatea şi intimitatea în pericol deoarece alerta nu apare fără motiv. Indiferent de motiv, vă puteţi compromite calculatorul sau vi se pot fura informaţii despre dumneavoastră, şi suntem siguri că nu doriţi acest lucru.

Desigur, unele site-uri legitime pot fi marcate şi ele, din cauza reclamelor afişate pe ele, însă această problemă poate fi rezolvată cu puţin efort.

Webmaster-ul website-ului marcat trebuie să viziteze o pagină de suport de la Google care oferă un ghid ce explică cum se poate fixa problema care cauzează apariţia avertismentului. După, conţinutul cu potenţial înşelător al site-ului trebuie indicat. Poate fi făcut prin intermediul lui Google Webmaster Tools.

Înlăturarea în sine poate dura ceva timp deoarece administratorii website-ului trebuie să găsească şi să termine sursele conţinutului cu potenţial periculos. Doar atunci, site-ul poate fi analizat şi evaluat de către Google. În ciuda procedurii lungi, site-urile legitime, deseori, întâmpină aceste probleme deoarece proprietarii lor nu doresc să sperie vizitatorii. Prin urmare, de obicei, site-urile care afişează „Deceptive Site Ahead” în locul conţinutului site-ului lor, ar trebui evitate.

Mesajul Deceptive Site Ahead"Deceptive Site Ahead” este un avertismentul al browserului Google Chrome care previne intrarea dumneavoastră pe website-uri maliţioase, înşelătoare sau de phishing.

Aflaţi ce site-uri sunt marcate de Google ca şi cu potenţial periculos

În general, există trei tipuri de site-uri cu potenţial periculos care pot fi incluse în „lista neagră” a lui Google:

  1. Site-urile care pretind că conţinutul lor este legitim şi de încredere;
  2. Site-urile a căror conţinut încearcă să înşele utilizatorii în a dezvălui detalii de autentificare sau să apeleze la suport tehnic;
  3. Site-urile care conţin butoane înşelătoare de descărcare.

Pe FaraVirus, am discutat deja despre o mulţime de astfel de site-uri. Oricare dintre website-urile de tip browser hijacker poate intra în prima categorie de website-uri care se pot comporta ca un motor de căutare legitim, inclusiv Delta-homes.com, Yoursites123 şi altele. Cea de a doua categorie, de obicei, este asociată cu site-uri care răspândesc adware şi programe de tip scareware, precum Intelli-support-assistant.com sau Adsystemscan.com. Astfel de site-uri nedorite şi aplicaţii de tip browser sunt definite şi pe alte site-uri de securitate, precum Dieviren.de.

În final, butoanele false de descărcare pot fi introduse pe orice site la întâmplare, mai ales, pe cele de descărcare programe, site-urile de răspândire fişiere, etc. Chiar şi aşa, uneori, creatorii website-urilor maliţioase pot trece de filtrul de la Google şi se pot încărca în browser, în mod regulat. Într-un astfel de caz, ar trebui să vă echipaţi sistemul cu o unealtă anti-malware reputabilă, precum FortectIntego.

Fixaţi problema „Deceptive Site Ahead”

Cu toate că nu este recomandat să eliminaţi filtrul „Deceptive Site Ahead” din browserul dumneavoastră, puteţi face acest lucru prin urmărirea acestor paşi simpli:

  1. Porniţi Google Chrome.
  2. Apăsaţi pe pictograma „Menu” sau „More” din colţul din dreapta sus:
  3. Selectaţi „Settings” şi „Show advanced settings”.
  4. Mergeţi la „Privacy” şi deselectaţi „Protect you and your device from dangerous sites.”

Dacă urmaţi aceste instrucţiuni, browserul dumneavoastră nu ar trebui să mai afişeze astfel de mesaje de avertizare. Totuşi, trebuie să vă protejaţi calculatorul de ameninţări cibernetice prin alte mijloace.

Vă recomandăm să obţineţi un antivirus de încredere şi un sistem de protecţie anti-malware, care este capabil să elimine viruşi din calculator, precum şi să vă protejeze de aceste ameninţări în timp real. Urmaţi-ne sfatul şi fortificaţi securitatea calculatorului cu FortectIntego.

Cu toate că fixul „Deceptive Site Ahead” face ca alerta descrisă să dispară, vrem să vă amintim că browserul Google Chrome le afişează pentru binele dumneavoastră. Prin urmare, dacă vedeţi prea frecvent acest mesaj, întrebaţi-vă dacă website-urile de care sunteţi interesat sunt demne de încredere.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Iniţiatorul

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Ugnius Kiguolis
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi