Scala de severitate:  
  (6/100)

Comcast.net. Cum se poate elimina? (Ghid de dezinstalare)

de Jake Doevan - -   Comcast.net redirect | De tip: Plugin-uri de browser

Pericolele asociate lui Comcast.net

Comcast.net search engine

Virusul Comcast.net este un termen care defineşte un malware folosit pentru a ghida utilizatorii nebănuitori de Comcast Xfinity pe website-uri compromise. Comcast este un conglomerat global de telecomunicaţii din America, şi cea mai largă companie de redare TV prin cablu din lume, care este o companie reputabilă. Pagina web oficială a companiei gigant este Xfinity.com.

Au existat unele rapoarte din partea clienţilor companiei, care spuneau că apăsarea pe motorul de căutare de pe xfinity.comcast.net cauzează redirecţionări către domenii suspicioase şi dezlănţuie o duzină de reclame în noi pagini din browser. Unele victime au specificat că au pierdut controlul asupra calculatoarelor, şi că au fost nevoiţi să le repornească pentru a rezolva temporar problema.

În plus, compania oferă propriul motor de căutare utilizatorilor care sunt dispuşi să îl folosească. Înlocuieşte pagina principală a utilizatorului cu my.xfinity.com sau doar xfinity.com. Ambele sunt legitime, însă utilizatorii care nu doresc să folosească aceste servicii de căutare oferite de Comcast s-ar putea să dorească eliminarea lor din browsere. Acest lucru poate fi efectuat cu uşurinţă – pur şi simplu urmaţi instrucţiunile de sub acest articol.

Comcast.net (care acum redirecţionează către Xfinity.com) este un website foarte versatil, care oferă abonarea la diverse servicii. Aici, puteţi crea o adresă de email, să vă abonaţi la DVR Manager, Home and Security Control, Constant Guard şi alte servicii. În plus, afişează informaţii despre ultimele evenimente, video-uri, prognoze meteorologice, şi alte lucruri similare ce sunt interesante pentru oameni.

Conform experţilor din securitate, acest website este sigur şi nu are nimic de a face cu viruşii, deci îl puteţi vizita cât de des doriţi.

Cu toate acestea, există unele lucruri care i-au încurajat să includă Comcast.net în categoria de „programe cu potenţial nedorit.” După cum dezvăluie Politica de Confidenţialitate, Comcast colectează informaţii despre vizitatorii săi, şi le poate împărtăşi unor terţe.

În plus, Comcast.net poate să lase propriile addon-uri pe fiecare browser web, şi de asemenea, poate modifica pagina de start sau motorul de căutare implicit fără a cere permisiunea. După, puteţi începe să observaţi reclamele comerciale pe parcursul navigării pe web.

Uneori, aceste reclame pot conţine link-uri ce pot conduce oamenii către website-uri terţe necunoscute, deci ar trebui să fiţi atent cu ele. Dacă nu doriţi să aveţi parte de redirecţionările lui Xfinity către website-uri necunoscute, încetiniri, reclame de tip pop-up şi chiar de urmărire, ar trebui să luaţi în considerare scanarea calculatorului cu un anti-spyware reputabil.

Luaţi în considerare instalarea lui Reimage sau a altei unelte de securitate cunoscută, pentru a vă verifica PC-ul şi pentru a vă asigura că nu mai conţine spyware-uri sau viruşi periculoşi.

Clienţii lui Comcast au fost victimizaţi de un atac de tip malvertising în decembrie, 2015

Analiştii de malware au raportat că pentru o perioadă, motorul de căutare Xfinity a servit reclame maliţioase în rezultatele căutărilor. Conform experţilor, apăsarea pe reclame redirecţiona victima către website-ul de recenzii Sattvpro.com, şi cauza şi alte redirecţionări ce conduceau victima către un website compromis, ce găzduia kitul de exploatare Nuclear.

Kitul de exploatare Nuclear este un set bine cunoscut de scripturi maliţioase, care a fost folosit pentru a distribui malware-uri puternice, precum CryptoWall. Totuşi, aducerea unui virus maliţios în calculatorul victimei nu a fost singurul lucru rău care s-ar fi putut întâmpla.

Campania de malvertising promova şi un website de phishing Xfinity, care îndemna oamenii să apeleze la o echipă de suport tehnic falsă. Website-ul înşelător ar fi spus victimei că „Plugin-ul de securitate de la Comcast a detectat activităţi suspicioase de la adresa de IP” şi sugera apelarea unui aşa zis număr gratuit pentru „asistenţă tehnică.”

Totuşi, dacă victimele făceau acest lucru, ele erau conectate escrocilor care căutau să scoată nişte bani de la ele.

Este posibil ca escrocii să folosească numele Comcast pentru a înşela utilizatorii de calculatoare

Vorbind de escrocheriile de tip suport tehnic, ar trebui să ştiţi că acestea folosesc malware în mod activ pentru a afişa mesaje frauduloase în calculatoarele victimelor. Prin urmare, dacă vreun pop-up neaşteptat ce conţine logo-ul lui Comcast apare pe ecranul dumneavoastră, şi vă cere să apelaţi la „Xfinity Customer Service” sau spune că „a fost detectată o problemă gravă” în calculatorul dumneavoastră Windows, ar trebui să ştiţi că aveţi de a face cu un virus de tip suport tehnic . Totuşi, virusul cu greu poate cauza pericolele descrise în pop-up, ci vrea să apelaţi escrocii pentru a încerca să obţină bani de la dumneavoastră.

Atenţie la faptul că aceşti escroci pot utiliza numele reputabil al lui Xfinity sau Comcast şi în email-uri de phishing compuse cu atenţie. Dacă aţi primit vreun email ciudat de la această companie, în care vă cerea să confirmaţi informaţiile personale sau adresa de email, evitaţi apăsarea pe link-urile furnizate sau pe ataşamente, până când nu sunteţi 100% sigur că mesajul chiar vine de la Comcast. 

Reţineţi că escrocii nu vor ezita şi că vor face tot ce pot pentru a vă infecta calculatoarele şi pentru a fura informaţii personale, sau pentru a vă face să cheltuiţi bani pe servicii sau produse inutile.

Evitaţi instalarea programelor dubioase urmând aceste reguli simple de navigare în siguranţă

Reclamele de la Comcast, redirecţionările şi alte inconvenienţe pot începe să vă întrerupă pe fiecare browser, inclusiv Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, etc. Acest lucru se poate întâmpla după instalarea barei de unelte Xfinity.

În mod normal, problemele menţionate anterior pot începe să întrerupă oamenii după instalarea unui freeware sau shareware, deoarece există foarte multe programe gratuite care au fost implicate în distribuirea addon-urilor, extensiilor, plugin-urilor şi a barelor de unelte suspicioase.

Această metodă de distribuţie este numită „la pachet” deoarece utilizatorii nu sunt atenţionaţi în mod clar despre efectul pe care îl poate avea acel freeware în calculatoarele lor. Reţineţi că problema menţionată ar putea să nu aibă legătură cu Comcast. Pentru a vă ţine în siguranţă calculatorul, vă recomandăm să urmaţi trucurile oferite de echipa Zondervirus.nl :

 • Dacă doriţi să evitaţi astfel de descărcări neaşteptate sau modificări de sistem, asiguraţi-vă că citiţi Politica de Confidenţialitate, Termenii de Utilizare, şi alte informaţii similare despre freeware;
 • În plus, selectaţi procesul de instalare personalizat sau avansat şi deselectaţi toate căsuţele care spun că sunteţi de acord cu modificarea paginii principale sau a motorului de căutare, ce pretind că doriţi să instalaţi o bară de unelte (bara de unelte Xfinity) sau alte addon-uri, extensii şi plugin-uri.
 • Evitaţi apăsarea pe reclamele suspicioase din rezultatele căutărilor. Reţineţi că chiar şi un furnizor legitim de căutare poate deveni victima unui atac cibernetic, şi că fără ştire, poate servi reclame înşelătoare pentru un timp.

În cazul în care credeţi că deja aţi permis instalarea unui browser hijacker, ar trebui să urmaţi ghidul de mai jos şi să eliminaţi componentele lui Comcast.net din sistemul PC-ului.

Instrucţiuni pentru eliminarea lui Comcast.net

Tehnic, Comcast NU este un VIRUS! Deci, îi puteţi utiliza serviciile fără grijă. Tot ce fac este să utilizeze nişte metode pentru a colecta informaţii, şi pentru a afişa reclame. Virusul Comcast.net este un termen care, de obicei, descrie malware-ul servit prin intermediul rezultatelor căutărilor de la Xfinity din 2015.

Cu toate acestea, compania de telecomunicaţii a rezolvat rapid problema şi serviciile de căutare sunt sigure din nou. Cu toate acestea, apăsarea pe reclame online la întâmplare poate fi periculoasă, deci vă sfătuim să fiţi atenţi atunci când le exploraţi. Dacă suspectaţi ceva, treceţi de acea reclamă fără a ezita.

Totuşi, dacă experimentaţi redirecţionări ciudate de la Comcast.net sau dacă primiţi prea multe reclame de tip pop-up, ar trebui să rulaţi o scanare completă a sistemului cu un anti-spyware actualizat, sau să utilizaţi un ghid detaliat, care poate fi găsit mai jos. Vă rugăm, fiţi foarte atent după selectarea metodei de eliminare manuală, şi asiguraţi-vă că efectuaţi fiecare pas în ordinea corectă.

Puteţi înlătura automat Comcast.net cu ajutorul unuia dintre aceste programe: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Comcast.net sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
faceţi acum!
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi infecţia utilizând Reimage, Întrebaţi, contactaţi echipa noastră de suport şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este recomandat pentru dezinstalarea lui Comcast.net. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware Reimage.
Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.
Menţiunile presei asupra produsului Reimage

Manual de înlăturare Comcast.net:

WindowsInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Comcast.net din sistemele Windows

Dacă suspectaţi că există un program dubios în calculatorul dumneavoastră, ce cauzează redirecţionări către paginile de phishing Comcast, sau ce cauzează alte activităţi enervante, dezinstalaţi toate programele suspicioase pe care le găsiţi, folosind ghidul de mai jos. Nu uitaţi să verificaţi şi scurtăturile browserului.

Totuşi, dacă singurul lucru pe care doriţi să îl eliminaţi din calculator este pagina de căutare Xfinity ce apare în browsere, urmaţi ghidurile oferite pentru Edge, IE, Firefox, Chrome şi Safari./GI]

[GI=mac-os-x]

 1. Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)Apăsaţi pe 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (dacă sunteţi utilizator de 'Windows XP', apăsaţi pe 'Add/Remove Programs')
 2. Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program. Dacă sunteţi utilizator de 'Windows 10 / Windows 8', atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare 'Quick Access Menu', selectaţi 'Control Panel' şi 'Uninstall a Program'.
 3. Dezinstalează Comcast.net şi programele ce au legătură cu acesta
  Aici, uitaţi-vă după Comcast.net sau după orice alt program suspect instalat.
 4. Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări. Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
 5. Înlăturaţi Comcast.net din comenzile rapide Windows
  Apăsaţi dreapta pe comandă rapidă a Mozilla Firefox şi selectaţi Properties. Apăsaţi dreapta pe căsuţa browser-ului şi selectaţi 'Properties'
 6. Mergeţi la tab-ul Shortcut şi căutaţi câmpul Target. Ştergeţi URL-ul maliţios ce are legătură cu virusul pe care îl aveţi. Selectaţi tab-ul 'Shortcut' şi ştergeţi 'http://isearch.babylon.com...' sau alte URL-uri suspecte

Repetaţi paşii de mai sus cu toate comenzile rapide ale browser-elor, inclusiv Internet Explorer şi Google Chrome. Asiguraţi-vă că aţi verificat toate locaţiile acestor comenzi rapide, inclusiv Desktop-ul, Meniul de start şi bara de comenzi.

WindowsInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Comcast.net din Internet Explorer (IE)

 1. Înlăturaţi reclamele periculoase
  Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 2. Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi Comcast.net şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable. Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'.
 3. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
  Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 4. Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările. Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările
 5. Resetaţi Internet Explorer
  Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 6. Aici, selectaţi Reset.
 7. Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou Comcast.net pentru a finaliza înlăturarea Comcast.net. Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Comcast.net din Microsoft Edge

Resetează setările Microsoft Edge (Metoda 1):

 1. Lansează aplicaţia Microsoft Edge şi apăsă More (trei puncte în colţul din dreapta sus a ecranului
 2. Apasă pe Settings pentru a afişa mai multe opţiuni.
 3. După ce apare fereastra de setări, apasă pe butonul Choose what to clear de sub opţiunea Clear browsing data. Mergi la setări şi selectează 'Choose what to clear'
 4. Aici, selectează tot ce doreşti să elimini şi apasă pe Clear. Selectează butonul 'Clear'
 5. Acum, trebuie să apeşi dreapta pe butonul Start (Windows logo). Aici, selectează Task Manager. Deschide meniul de start şi selectează 'Task Manager'
 6. Atunci când eşti în fereastra Processes, caută Microsoft Edge
 7. Click dreapta pe ea şi alege opţiunea Go to details. Dacă nu vezi opţiunea Go to details, apasă pe More details şi repetă paşii anteriori. Click dreapta pe 'Microsoft Edge' şi selectează 'Go to details' Selectează 'More details' dacă opţiunea 'Go to details' nu apare
 8. Când apare fereastra Details, caută fiecare intrare cu numele Microsoft Edge. Click dreapta pe fiecare şi selectează End Task pentru a termina aceste intrări. Găseşte intrările Microsoft Edge şi selectează 'End Task'

Resetarea browserului Microsoft Edge (Metoda 2):

Dacă Metoda 1 nu a reuşit să te ajute, trebuie să alegi o metodă avansată de resetare pentru Edge.

 1. Notă: trebuie să îţi creezi copii de rezervă a datelor înainte de a utiliza această metodă.
 2. Găseşte acest dosar în calculatorul tău: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selectează fiecare intrare ce este salvată în el şi click dreapta cu mouse-ul. După, selectează opţiunea Delete. Mergi la dosarul Microsoft Edge din calculator, apasă dreapta pe fiecare intrare şi apasă 'Delete'
 4. Apasă butonul Start (Windows logo) şi scrie window power în linia Search my stuff.
 5. Apasă dreapta pe intrarea Windows PowerShell şi alege Run as administrator. Găseşte Windows PowerShell, apasă dreapta pe el şi selectează 'Run as administrator'
 6. Imediat după ce fereastra Administrator: Windows PowerShell apare, copie această linie de comandă după PS C:\WINDOWS\system32> şi apasă Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Copie comanda cerută şi apasă 'Enter'

După ce aceşti paşi sunt terminaţi, Comcast.net ar trebui să fie eliminaţi din browserul Microsoft Edge.

WindowsInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Comcast.net din Mozilla Firefox (FF)

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 2. Aici, selectaţi Comcast.net şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări. Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate.
 3. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
  Apăsaţi pe meniu (colţul din dreapta sus), alegeţi Options General.
 4. Aici, ştergeţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un website sau apăsaţi pe Restore to default.
 5. Apăsaţi pe OK pentru a salva aceste schimbări. Când sunteţi în tab-ul 'General', ştergeţi URL-ul maliţios din secţiunea 'Home Page' sau apăsaţi pe butonul 'Restore to Default'. Apăsaţi pe 'OK' pentru a salva modificările.
 6. Resetaţi Mozilla Firefox
  Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 7. Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Comcast.net. Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Comcast.net din Google Chrome

Dacă nu doriţi să păstraţi pagina lui Comcast în Chrome, eliminaţi bara de unelte Xfinity din browser, folosind instrucţiunile date, şi după, resetaţi Chrome-ul.

 1. Ştergeţi plug-urile maliţioase.
  Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 2. Aici, selectaţi Comcast.net şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări. Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 3. Schimbaţi pagina acasă şi motorul de căutare în cazul în care au fost atacate de virus.
  Apăsaţi pe căsuţa cu meniu şi alegeţi Settings.
 4. Aici, uitaţi-vă după Open a specific page or set of pages sub opţiunea On startup şi apăsaţi pe Set pages. După ce apăsaţi pe meniu şi 'Settings', selectaţi 'Set pages'.
 5. Acum, ar trebui să vedeţi o altă fereastră. Aici, ştergeţi site-urile de căutare maliţioase şi introduceţi site-ul pe care îl doriţi ca pagină principală. Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 6. Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search. Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 7. Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră. Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 8. Resetaţi Google Chrome
  Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 9. Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings. Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 10. Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Comcast.net. Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Comcast.net din Safari

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences. Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 2. Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Comcast.net sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate. Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase
 3. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
  Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din secţiunea meniului. Aici, selectaţi Preferences după cum a fost afişat anterior şi selectaţi General.
 4. Aici, uitaţi-vă în câmpul Homepage. Dacă a fost atacat de către Homepage, înlăturaţi link-ul nedorit şi introduceţi unul pe care doriţi să îl folosiţi la căutări. Amintiţi-vă să includeţi "http://" înainte de a tasta adresa paginii. Când sunteţi în 'General' ştergeţi URL-ul maliţios şi introduceţi numele de domeniu dorit.
 5. Resetaţi Safari
  Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari.... Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 6. Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Comcast.net. Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Despre autor

Jake Doevan
Jake Doevan - Viaţa este prea scurtă pentru a-ţi pierde timpul cu viruşi

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Jake Doevan
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi