Scala de severitate:  
  (10/100)

Înlătură Cinema-Plus

12

Ce este Cinema Plus?

Cinema-Plus (cunoscut şi ca Cinema-Plus-1.2) este un program cu potenţial nedorit, care este promovat ca fiind o unealtă utilă. De fapt, acesta ar trebui să îmbunătăţească opţiunile de vizualizare video şi să îmbunătăţească navigarea pe web. Acest program ar trebui să vă ajute în a obţine o mai bună calitate în timp ce vizionaţi videoclipuri pe Youtube şi după care să ajustaţi luminile ecranului sau alte setări importante conform cu nevoile dumneavoastră. Din nefericire, nu vă putem garanta că acest program furnizează ceea ce promite. Având în vedere că Cinema-Plus este o aplicaţie gratuită, trebuie să aibă o metodă care să o ajute la generarea de bani. Prin urmare, am descoperit că acest program este sprijinit de publicitate. Acest lucru înseamnă că dacă veţi adăuga această extensie chestionabilă browser-ului dumneavoastră web (nu contează dacă e Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, etc.), puteţi observa reclame intrusive indiferent unde navigaţi. Indiferent de browserul utilizat sau de website-ul vizitat, reclamele de la Cinema Plus vă pot urma oriunde. Dacă aţi observat reclame de tipul ‘Powered by Cinema-Plus’, ‘Brought by Cinema-Plus 1.2’, ‘by Cinema-Plus’, etc., primul lucru pe care ar trebui să îl faceţi este să le ignoraţi deoarece acestea pot conţine link-uri suspecte care vă pot conduce la website-uri chestionabile. În plus, ar trebui să luaţi în considerare să vă verificaţi calculatorul cu un anti-spyware de încredere şi să înlăturaţi add-on-urile asociate. Pentru acest lucru, vă recomandăm să utilizaţi SpyHunter sau un alt anti-spyware de încredere, care vă va ajuta să descoperiţi dacă acest program nedorit se ascunde sau nu în calculatorul dumneavoastră. Desigur, de asemenea, va dezvălui dacă PC-ul dumneavoastră este sau nu infectat şi cu alte ameninţări.

Cum poate Cinema-Plus să îmi atace calculatorul?

Se pare că acest program dubios este transmis cu ajutorul unor numeroase freeware-uri şi shareware-uri, deci ar trebui să fiţi foarte atent atunci când le descărcaţi în calculatorul dumneavoastră. Este greu să spunem care anume freeware-uri şi shareware-uri pot fi utilizate pentru transmiterea virusului Cinema-Plus în sistemul PC-ului dumneavoastră; prin urmare, ar trebui să acordaţi multă atenţie atunci când descărcaţi programe. Cu toate că acest program este relativ inofensiv, experţii din securitatea PC-urilor cred contrariul şi NU recomandă utilizarea acestuia. Acest lucru deoarece Cinema-Plus poate apărea de nicăieri în calculatorul dumneavoastră după care poate să iniţieze multe activităţi nedorite pe la spatele dumneavoastră. În cel mai rău caz, după ce apăsaţi pe reclamele acestuia, puteţi ajunge pe un website corupt. Dacă nu doriţi să se întâmple aşa ceva, ar trebui să vă asiguraţi că PC-ul dumneavoastră este protejat în permanenţă. Mai mult, ar trebui să evitaţi descărcarea freeware-urilor necunoscute fără a verifica dacă aceste programe sunt suficient de sigure. Citiţi partea de Acord de Utilizare şi urmaţi întregul proces de instalare, pas cu pas, după ce selectaţi instalarea Avansată sau Personalizată a freeware-ului. Poate dura doar câteva minute; cu toate acestea, vi se vor mări şansele de a preveni intruşi similari.

Cum să înlătur virusul Cinema Plus din calculatorul meu?

De obicei, acest program cu potenţial nedorit se ascunde în dosarul Add/Remove Programs şi în directorul browser-ului unde sunt stocate toate add-on-urile, plugin-urile şi extensiile. Nu îi permiteţi lui Cinema-Plus să vă redirecţioneze către un website periculos. Urmaţi acest ghid şi preveniţi ca aceste lucruri să se întâmple.

Puteţi înlătura automat Cinema-Plus cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Cinema-Plus sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Cinema-Plus. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Cinema-Plus 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Cinema-Plus (2015-09-01)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Cinema-Plus (2015-09-01)
Cinema-Plus captură de ecran
Cinema-Plus captură de ecranCinema-Plus captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare Cinema-Plus
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Cinema-Plus din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi Cinema-Plus din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează Cinema-Plus şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după Cinema-Plus sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Cinema-Plus din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Cinema-Plus sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Cinema-Plus din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi Cinema-Plus şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou Cinema-Plus pentru a finaliza înlăturarea Cinema-Plus.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Cinema-Plus din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi Cinema-Plus şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Cinema-Plus.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Cinema-Plus din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi Cinema-Plus şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Cinema-Plus.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Cinema-Plus din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Cinema-Plus sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Cinema-Plus.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a Cinema-Plus

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Cinema-Plus şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook