Evaluare:  
  (87/100)

Analizare BullGuard Mobile Security, descărcare gratuită

de Gabriel E. Hall - - | De tip: Antiviruşi

BullGuard Mobile Security este o aplicaţie anti-virus puternică, care a fost proiectată pentru dispozitivele Android. Promite o protecţie completă cu control anti-furt, o scanare rapidă pentru anti-viruşi, prevenirea spamurilor, şi control parental. După cum aţi înţeles deja, BullGuard Mobile Security a fost lansat de către BullGuard care poate fi numită una dintre cele mai rapide mărci în curs de dezvoltare de pe piaţă din ziua de azi. Deja am analizat Bullguard Internet Security, care, conform experţilor noştri, este o unealtă remarcabilă atunci când vine vorba de prevenirea infiltrării viruşilor sau când vrem să îi eliminăm. De asemenea, poate ajuta la evitarea furtului de identitate şi alte probleme ce pot fi iniţiate cu uşurinţă de diverse ameninţări cibernetice. Se pare că BullGuard Mobile Security acţionează identic- este setat să protejeze un telefon de viruşi şi alte programe dăunătoare; poate detecta cu uşurinţă toate aplicaţiile maliţioase care se ascund deja în sistem; oferă un firewall grozav şi control parental; vă oferă abilitatea de a primi asistenţă online 24/7 foarte profesionistă de la BullGuard şi aşa mai departe. Din nefericire, nu există nicio versiune gratuită a BullGuard Mobile Security în acest moment. Chiar şi aşa, dacă veţi achiziţiona licenţa acestuia, o veţi putea utiliza pe 3 dispozitive diferite în acelaşi timp. Ca şi concluzie, este o unealtă remarcabilă pentru protejarea dispozitivelor mobile ce au sistem de operare Android.

Recenzia BullGuard Mobile Security de către centrul de cercetare 2spyware:

Primul lucru pe care l-am observat după ce ne-am decis să descărcăm BullGuard Mobile Security în dispozitivele noastre mobile este cât de bine funcţionează filtrul contra spam- antivirusul a blocat mai multe mesaje text care ne deranjau de o perioadă de timp. Odată instalat, am lansat acest program pentru o scanare care a durat doar câteva secunde. Exact ca atunci când avem de a face cu anti-viruşi normali, puteţi programa scanarea BullGuard Mobile Security şi să vă verificaţi dispozitivul conform nevoilor dumneavoastră. Odată ce acest program termină scanarea, va oferi rezultatele informative ale scanării şi va oferi oportunitatea de a fixa sistemul prin eliminarea aplicaţiilor periculoase sau nesigure din acesta. Credem că veţi observa că fiecare pas de înlăturare este clar explicat şi că veţi putea elimina virusul cu uşurinţă cu BullGuard Mobile Security fără a pierde ore pentru analizarea raportului de scanare. Apropo, acest antivirus pentru mobile are o altă funcţie impresionantă- este pregătit să ofere backup pentru cele mai importante fişiere ale oamenilor în serverele BullGuard. Dacă aţi auzit vreodată despre ransomware, veţi şti că acestea pot cu uşurinţă să vă blocheze contactele, pozele, fişierele cu muzică şi alte date importante. După ce aţi descărcat BullGuard Mobile Security în dispozitivul dumneavoastră, puteţi uita de aceste pericole deoarece acest program vă oferă abilitatea de a vă recupera fişierele şi de a evita alte probleme. În final, ne-am simţit uşuraţi după ce am descoperit că BullGuard Mobile Security se auto- actualizează automat atunci când telefonul este conectat la Internet. Deci, puteţi uita de el.

Deci, de ce ar trebui să aleg BullGuard Mobile Security?

Dacă doriţi să vă menţineţi telefonul sau dispozitivul Android în siguranţă, ar trebui să luaţi serios în considerare BullGuard Mobile Security. Indiferent de faptul că încă se crede că este inutilă cheltuirea banilor pe un anti-virus pentru mobile, ar trebui să ştiţi că viruşii sunt lansaţi zilnic, iar piaţa de telefoane mobile creşte din ce în ce mai mult.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
BullGuard Mobile Security Fericirea
Garantată
Descărcare
BullGuard Mobile Security Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind BullGuard Mobile Security, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
BullGuard Mobile Security este o unealtă recomandată pentru scanarea sistemului de posibile ameninţări şi software-uri rele. Această versiune de probă a produsului va descoperi aplicaţiile dăunătoare din sistemul dumneavoastră Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware BullGuard Mobile Security.
BullGuard Mobile Security captură de ecran
BullGuard Mobile Security captură de ecran

Despre autor

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Cercetător web pasionat

Gabriel E. Hall este o cercetătoare de malware-uri, pasionată, care lucrează pentru faravirus.ro de aproape un deceniu.

Contactați Gabriel E. Hall
Despre compania Esolutions

Sursa: https://www.2-spyware.com/review-bullguard-mobile-security.html

Recenzii în alte limbi


Opinia dumneavostră legată de BullGuard Mobile Security