Scala de severitate:  
  (32/100)

Înlătură Babylon Toolbar

12

Ce este Babylon Toolbar?

Babylon Toolbar este un web browser add-on care este promovat ca o unealtă foarte utilă capabilă să îmbunătăţească experienţa de navigare a oamenilor. Conform descrierii, acest program vă permite să obţineţi traduceri rapide şi definiţii direct de pe browserul web fără a fi nevoiţi să căutaţi pe Internet. Cu toate acestea, acest program nu este la fel de paşnic pe cât pare la o primă vedere. Atenţie la faptul că aparţine lui Babylon Ltd- o companie, care de asemenea, are dreptul asupra unor motoare de căutare precum isearch.babylon.com. Deci, după instalarea acestei bare de unelte în calculatorul dumneavoastră, veţi descoperi că motorul de căutare implicit  a fost înlocuit de un software necunoscut. Credem că ar trebui să evitaţi Babylon Toolbar şi search.babylon.com deoarece indiferent de faptul că arată ca fiind utile, acestea vă pot înşela cu uşurinţă în a vizita website-uri necunoscute. Acest lucru poate fi obţinut prin modificarea rezultatelor căutărilor şi prin afişarea de reclame de tip pop-up înşelătoare pe parcursul navigării pe Internet. Dacă faceţi parte dintre oamenii cărora le-a fost atacat browserul web de către virusul Babylon, ar trebui să vă scanaţi calculatorul cu SpyHunter sau Webroot SecureAnywhere AntiVirus.  

CUM POATE BABYLON TOOLBAR SĂ ÎMI ATACE CALCULATORUL?

Babylon Toolbar poate fi descărcat de pe website-ul oficial Babylon. Totuşi, în majoritatea cazurilor intră în sistem fără a cere permisiunea cuiva. Acest lucru poate fi efectuat deoarece programul vine la pachet cu alte software-uri. În majoritatea cazurilor, distribuirea acestuia se bazează pe freeware-uri şi shareware-uri ce caută să obţină bani din astfel de activităţi. Recent, s-a observat că hijackerul Babylon Toolbar este răspândit în mod activ la pachet cu administratori de descărcare, creatori PDF şi alte freeware-uri similare. Din acest motiv ar trebui să începeţi monitorizarea instalării unui astfel de software. Înainte de a instala freeware-ul, utilizatorii trebuie să verifice ce este scris în termenii de utilizare şi politica de confidenţialitate. Vă rugăm, NU instalaţi programe dubioase! În plus, ar trebui să selectaţi opţiunea de instalare Personalizată sau Avansată şi să deselectaţi modificările ce sunt oferite pe parcursul procesului de instalare deoarece în acest mod poate hijackerul Babylon să modifice motorul de căutare sau pagina de start din PC. 

Ca şi concluzie, Babylon Toolbar este unul dintre acele programe în care nu ar trebui să aveţi încredere deoarece poate modifica motorul de căutare, pagina de start şi alte setări din sistem. În plus, acesta poate arăta oamenilor rezultate ale căutărilor modificate pentru a obţine venituri şi alte scopuri. Din acest motiv Babylon Toolbar redirecţionează oamenii către diverse website-uri…

CUM SĂ ÎNLĂTUR Virusul Babylon?

Înlăturarea virusului Babylon Toolbar nu este atât de uşoară pe cât pare deoarece acesta poate funcţiona pe toate browserele web populare, inclusiv Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox şi altele. Din acest motiv nu ar să vă verificaţi doar administratorul de sarcini şi să eliminaţi acest virus plus aplicaţiile ce au legătură cu acesta. De asemenea, ar trebui să vă reparaţi fiecare web browser în parte. Vă rugăm, reţineţi că acest program poate lăsa în sistem intrările de regiştri pentru a preveni înlăturarea sa completă din sistem, deci poate apărea din nou în calculator imediat după ce l-aţi repornit. Pentru a evita acest lucru, ar trebui să vă scanaţi calculatorul cu unul dintre programele ce sunt date la opţiunea de înlăturare automată a Babylon Toolbar. 

Puteţi înlătura automat Babylon Toolbar cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Babylon Toolbar sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
faceţi acum!
Descărcare
înlăturare pentru Babylon Toolbar Fericirea
Garantată
Descărcare
înlăturare pentru Babylon Toolbar
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Notă: Se necesită asistenţa unui manual înseamnă că unul sau toate dintre programele de înlăturare nu au fost capabile de a înlătura parazitul fără intervenţia unui manual, vă rugăm să citiţi instrucţinile din manualul de înlăturare ce se află mai jos
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Babylon Toolbar. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Babylon Toolbar 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Babylon Toolbar (2015-09-22)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Babylon Toolbar (2015-09-22)
Babylon Toolbar captură de ecran
Babylon Toolbar captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare Babylon Toolbar
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Babylon Toolbar din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi Babylon Toolbar din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează Babylon Toolbar şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după Babylon Toolbar sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall' Înlăturaţi Babylon Toolbar din comenzile rapide Windows
 • Apăsaţi dreapta pe comandă rapidă a Mozilla Firefox şi selectaţi Properties.
Apăsaţi dreapta pe căsuţa browser-ului şi selectaţi 'Properties'
 • Mergeţi la tab-ul Shortcut şi căutaţi câmpul Target. Ştergeţi URL-ul maliţios ce are legătură cu virusul pe care îl aveţi.
Selectaţi tab-ul 'Shortcut' şi ştergeţi 'http://isearch.babylon.com...' sau alte URL-uri suspecte

Repetaţi paşii de mai sus cu toate comenzile rapide ale browser-elor, inclusiv Internet Explorer şi Google Chrome. Asiguraţi-vă că aţi verificat toate locaţiile acestor comenzi rapide, inclusiv Desktop-ul, Meniul de start şi bara de comenzi.

WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Babylon Toolbar din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Babylon Toolbar sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Babylon Toolbar din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi Babylon Toolbar şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou Babylon Toolbar pentru a finaliza înlăturarea Babylon Toolbar.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Babylon Toolbar din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi Babylon Toolbar şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe meniu (colţul din dreapta sus), alegeţi Options General.
 • Aici, ştergeţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un website sau apăsaţi pe Restore to default.
 • Apăsaţi pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Când sunteţi în tab-ul 'General', ştergeţi URL-ul maliţios din secţiunea 'Home Page' sau apăsaţi pe butonul 'Restore to Default'. Apăsaţi pe 'OK' pentru a salva modificările. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Babylon Toolbar.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Babylon Toolbar din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi Babylon Toolbar şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi. Schimbaţi pagina acasă şi motorul de căutare în cazul în care au fost atacate de virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa cu meniu şi alegeţi Settings.
 • Aici, uitaţi-vă după Open a specific page or set of pages sub opţiunea On startup şi apăsaţi pe Set pages.
După ce apăsaţi pe meniu şi 'Settings', selectaţi 'Set pages'.
 • Acum, ar trebui să vedeţi o altă fereastră. Aici, ştergeţi site-urile de căutare maliţioase şi introduceţi site-ul pe care îl doriţi ca pagină principală.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Babylon Toolbar.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Babylon Toolbar din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Babylon Toolbar sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din secţiunea meniului. Aici, selectaţi Preferences după cum a fost afişat anterior şi selectaţi General.
 • Aici, uitaţi-vă în câmpul Homepage. Dacă a fost atacat de către Homepage, înlăturaţi link-ul nedorit şi introduceţi unul pe care doriţi să îl folosiţi la căutări. Amintiţi-vă să includeţi "http://" înainte de a tasta adresa paginii.
Când sunteţi în 'General' ştergeţi URL-ul maliţios şi introduceţi numele de domeniu dorit. Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Babylon Toolbar.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a Babylon Toolbar

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Babylon Toolbar şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Babylon Toolbar manual de înlăturare

Procesul de eliminare
BabylonToolbarsrv.exe

Şterge valorile din regiştri
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREBabylonToolbarBabylonToolbar
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesAppID{BDB69379-802F-4eaf-B541-F8DE92DD98DB}InstlData
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesAppID{BDB69379-802F-4eaf-B541-F8DE92DD98DB}
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{291BCCC1-6890-484a-89D3-318C928DAC1B}VersionIndependentProgID
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{2EECD738-5844-4a99-B4B6-146BF802613B}ProgID
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{98889811-442D-49dd-99D7-DC866BE87DBC}

DLL-uri neînregistrate
BabylonToolbar.dll

Şterge fişiere
BabylonToolbar.dll
BabylonToolbarsrv.exe

Şterge directori
%ProgramFiles%BabylonToolbarBabylonToolbar

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook