Ce este BabMaint.exe? Ar trebui să îl elimin?

de Gabriel E. Hall - -

BabMaint.exe (poate fi numit şi asbabmaint.x sau redirect.js) este cunoscut în întreaga lume ca şi un executabil maliţios, care este asociat cu browser add-ons ce sunt capabile de a ataca Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox şi alte browsere web. Cel mai periculos program asociat acestui fişier este delta-homes.com. Acesta trebuie neapărat evitat şi înlăturat din calculator imediat ce începe să vă întrerupă cu redirecţionările sale către website-uri necunoscute şi prin afişarea de reclame comerciale de tip pop-up ce conţin diverse link-uri. Aceste activităţi vă pot întrerupe sesiunea de navigare atunci când sunteţi pe Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox şi alte browsere.

Din nefericire, redirecţionările delta-homes.com nu sunt cele mai periculoase activităţi. Cea mai periculoasă activitate ce poate fi desfăşurată de către acest hijacker este abilitatea sa de a urmări utilizatorii de PC-uri şi să colecteze date despre termenii de căutare, cele mai vizitate website-uri, datele introduse pe site-urile favorite, etc. În plus, poate colecta informaţii şi despre adresa de email a victimei, adresa de IP şi PC, locaţia acestuia, etc. Dacă nu doriţi să dezvăluiţi astfel de informaţii unor terţe necunoscute, va trebui să înlăturaţi virusul delta-homes şi BabMaint.exe din calculatorul dumneavoastră.

Pe lângă aceste lucruri, se pare că acest fişier poate fi utilizat de către alţi browser hijackeri, precum Babylon toolbar [Babylon toolbar], 22find virus [22find virus] şi mixidj.delta-search.com [mixidj.delta-search.com]. Aceste programe pot fi utilizate pentru a ataca browserele şi pentru alte activităţi similare ce sunt nedorite, deci ar trebui să încercaţi să le eliminaţi cât mai curând posibil. În mod contrar, puteţi sfârşi pe site-uri dubioase care sunt pline cu conţinut chestionabil.

Din nefericire, acest comportament încă este considerat legitim. Singurul lucru care sună promiţător este faptul că există din ce în ce mai mulţi cercetători în securitate care includ acest fişier în baza lor de date cu anti-spyware-uri. Dacă doriţi să vă asiguraţi că în PC-ul dumneavoastră nu se mai ascunde BabMaint.exe, ar trebui să îl scanaţi cu Reimage. De asemenea, această aplicaţie poate fi utilizată pentru înlăturarea lui BabMaint.exe şi a browser hijacker-ilor ce sunt asociaţi cu acest fişier.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Program de diagnosticare a problemei Fericirea
Garantată
Descărcare
Program de diagnosticare a problemei Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Supported versions Compatibil cu OS X Supported versions
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Reimage, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este o unealtă recomandată pentru scanarea sistemului de posibile ameninţări şi software-uri rele. Această versiune de probă a produsului va descoperi aplicaţiile dăunătoare din sistemul dumneavoastră

Despre autor

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Cercetător web pasionat

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Gabriel E. Hall
Despre compania Esolutions

Sursa: https://www.2-spyware.com/file-babmaint-exe.html

Ghiduri de înlăturare în alte limbi


Fişiere
Software
Comparaţi