Distinsa D-na Lucia.
Ca batran pensionar ma folosesc de un calculator invechit , dar care imi da satisfactii in urma citirii articolelor cu tematica religioasa pe seit-urile ortodoxe : doxologia.ro si ziarullumina.ro
Am mai intrat pe seitu-rile Episcopiilor Ortodoxe Romane dar de ceva vreme nu mai pot deschide decat cele doua seitu-ri mai sus notate. Seit-ul crestin-ortodox.ro nu mai pot sa-l deschid. Am constatat ca pe cele treu Hard Diskuri am in total 27 fisiere sau foldere hidden. Calculatorul este vechi dar acum merde mai greu. Doresc sa descopar obiectele hidden si sa le sterg. Un vecin mi-a vorbit despre Programul Malwarebytes’Anti-Malware. Am citit cate ceva despre acest program dar eu nu-l pot descarca gratuit pe al meu calculator care foloseste un sistem de lucru WindowsXP.
exista vreo posibilitate ca sa primesc un sfat din partea D-stra. Oricum cer iertare pentru timpul pe care vi-l rapesc si cu toata sinceritatea si respectul va mutumesc. Sarutmana. Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze sufletul si casa..Corneliu Serea Brasov.
Adresa mea de email este: [email protected]