Scala de severitate:  
  (6/100)

Înlătură Alibaba

123

Sufăr din cauza reclamelor Alibaba. De ce?

Dacă vedeţi Offer.alibaba.com ads şi alte notificări de tip pop-up de la acest site de cumpărături online în timp ce navigaţi pe Internet, este posibil ca PC-ul dumneavoastră să fi fost afectat de un program de tip adware. Nu vă faceţi griji, astfel de programe nu sunt considerate ca fiind viruşi maliţioşi. Sunt cunoscute ca aplicaţii sprijinite de reclame. Totuşi, uneori pot cauza activităţi agresive şi chiar enervante în calculatorul dumneavoastră, lucru ce poate fi observat atunci când navigaţi pe web. De exemplu, acestea pot încerca să vă redirecţioneze către website-uri suspecte care încearcă să facă oamenii să dezvăluie informaţii personale. În plus, vă pot urmări activitatea online şi să încerce să colecteze informaţii despre obiceiurile de navigare. În majoritatea cazurilor, astfel de date sunt cunoscute ca şi non-personale identificabile. Totuşi, nu puteţi şti de ce sunt capabile terţele şi pentru ce pot fi folosite aceste date. Chiar dacă adware-ul Alibaba a fost observat ca redirecţionând utilizatorii doar către un anumit website de cumpărături, nu există vreo garanţie precum că celelalte adware-uri vor acţiona la fel. Atenţie la faptul că acestea se pot răspândi cu ajutorul unor metode de distribuţie chestionabile precum la pachet. Pentru a şti mai multe despre tehnica de distribuţie a acestui adware şi metodele ce pot fi utilizate pentru a le evita, verificaţi următorul paragraf. De asemenea, ar trebui să luaţi în considerare eliminarea adware-ului Alibaba (uneori numit şi virusul Alibaba) din calculatorul dumneavoastră. 

A picture showing what Alibaba ads can be

Cum pot instala adware-ul Alibaba în calculatorul meu?

În cazul în care anti-virusul sau anti-spyware-ul dumneavoastră v-a informat despre activitatea virusului Adware.Alibaba în calculatorul dumneavoastră, atunci ar trebui să vă gândiţi la ultimile dumneavoastră activităţi de pe Internet. Ce site-uri aţi vizitat în ultima vreme? Ce programe aţi instalat recent în calculator? Dacă încă nu ştiţi despre ce vorbim, ar trebui să citiţi despre cele mai populare moduri utilizate pentru a răspândi programele de tip adware, browser hijackeri şi alte PUP-uri similare (programe cu potenţial nedorit):

  • Website-uri înşelătoare. Internetul este plin de reclame şi programe care continuă să redirecţioneze oamenii către diverse site-uri. În majoritatea cazurilor, astfel de website-uri sunt domenii chestionabile care cu greu sunt vizitate de oameni fără a fi redirecţionaţi. Atenţie la faptul că majoritatea arată ca şi domenii de încredere, însă, în realitate, acestea aparţin unor companii suspecte. Acestea, de obicei, sunt pline de conţinut înşelător, deci ar trebui să fiţi foarte atent înainte de a instala programe ce sunt promovate acolo. Atunci când încercaţi să instalaţi programe de la dezvoltatori necunoscuţi, ar trebui mai întâi să citiţi ce scrie în Politica lor de Confidenţialitate şi alte informaţii ce sunt oferite despre aceştia. De asemenea, atenţie cu reclamele de tip pop-up ce vă pot întrerupe de nicăieri.
  • Metoda la pachet. Adware-uri, browser hijackeri, şi alte aplicaţii similare şi inutile au fost promovate activ cu ajutorul metodei la pachet, deci nu este necesar să spunem că trebuie să monitorizaţi instalarea fiecărui freeware. Dacă doriţi să evitaţi pachetele de software-uri (browser add-ons chestionabile, extensii, plugin-uri şi bare de unelte), selectaţi opţiunea de instalare Personalizată sau Avansată. După ce veţi face acest lucru, încercaţi să acordaţi atenţie procesului de instalare a programului şi deselectaţi toate componentele adiţionale. În acest mod veţi evita instalarea programelor de care nu aveţi nevoie. 

În cazul în care programele asociate cu Alibaba vă vor ataca sistemul, acestea vor lăsa fişiere pe fiecare browser web şi vor începe să promoveze site-urile ce trebuie. În acest caz, acestea caută să redirecţioneze oamenii către site-ul magazinului online Alibaba. Trebuie să ştiţi că acesta este un website legitim, care nu a fost utilizat niciodată pentru a răspândi malware. Totuşi, puteţi găsi aceste redirecţionări ca fiind foarte enervante deoarece uneori pot începe să vă întrerupă imediat după ce aţi început să navigaţi pe internet. Dacă doriţi să opriţi reclamele Alibaba, săriţi pe pagina următoare şi vedeţi cum puteţi face acest lucru fără prea mult efort.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Alibaba sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Alibaba. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Alibaba 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Alibaba (2015-11-22)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Alibaba (2015-11-22)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook