Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină adware-ul Zombie News

12

Ce este Zombie News?

Vă este frică de zombii sau alte invazii? Dacă da, atunci puteţi crede cu uşurinţă că aplicaţia Zombie News este singurul lucru de care aveţi nevoie în acest moment. Din nefericire, noi nu credem acest lucru. Principalul motiv pentru care susţinem acest lucru este deoarece această aplicaţie poate începe să cauzeze multe activităţi nedorite în calculatorul dumneavoastră. Nu doar vă va arăta sute de reclame enervante de tip pop-up ce aparent ar trebui să vă avertizeze de atacuri ale zombilor. De asemenea, poate începe să iniţieze redirecţionări Zombie News către website-uri afiliate ce încearcă să îşi crească rangul paginii, numărul de vizitatori sau vânzările. De asemenea, ar trebui să ştiţi că un astfel de browser addons poate încerca să urmărească oamenii şi obiceiurile lor de navigare. Lucrurile de care sunt interesaţi sunt termenii de căutare, cele mai vizitate website-uri, datele introduse, adresele de email, adresa de IP a PC-ului, şi geolocaţia PC-ului. De ce au nevoie dezvoltatorii acestei aplicaţii de aceste informaţii? Nu ştim. Singurul lucru pe care îl ştim este că ar trebui să evitaţi programele cu astfel de abilităţi deoarece nu puteţi şti niciodată pentru ce vor fi folosite adresa de IP a PC-ului sau adresa dumneavoastră de email. Mai mult, uneori, astfel de browser addons suspecte sunt răspândite la pachet cu alte programe ca şi „componentele lor opţionale”. Deci, puteţi descoperi Zombie News instalat în PC-ul dumneavoastră aşa din senin. Pentru mai multe informaţii despre această metodă de distribuţie chestionabilă ar trebui să citiţi şi următorul paragraf. Dacă reclamele de la Zombie News au început deja să vă deranjeze şi ştiţi că nu aveţi nimic de a face cu instalarea acestui program, ar trebui să rulaţi o scanare completă a sistemului cu SpyHunter pentru a înlătura acest adware. 

Cum poate Zombie News să îmi atace calculatorul?

Zombie News poate fi descărcat de la dezvoltatorii săi Time Lapse Solutions ca fiind o aplicaţie foarte utilă ce este capabilă de a îmbunătăţi experienţa de navigare pe internet a oamenilor. Cu toate acestea, noi nu recomandăm instalarea acesteia deoarece poate de asemenea să iniţieze activităţi ce deja au fost menţionate în paragraful anterior. În plus, de asemenea, ar trebui să ştiţi că acest program poate apărea în calculatorul dumneavoastră fără să vă ceară permisiunea deoarece a fost adăugat unei mulţimi de programe gratuite. Aici, este adăugat „componentelor opţionale” ce tot timpul ar trebui evitate deoarece pot iniţia diverse reclame de tip pop-up, încetiniri plus alte probleme. În mod normal, astfel de activităţi sunt iniţiate pe fiecare din browserele web, deci puteţi descoperi că indiferent de cât de mult încercaţi nu veţi putea evita redirecţionările sau reclamele de tip pop-up de la Zombie News. Pentru prevenirea instalării acestui browser addon, ar trebui să verificaţi de două ori programele gratuite înainte de a le descărca în sistem. Spunem acest lucru deoarece programele gratuite (administratorii, creatorii PDF, software de redare video, etc.) sunt acele aplicaţii ce sunt des utilizate pentru răspândirea virusului Zombie News şi a altor aplicaţii similare. Vă rugăm, tot timpul verificaţi ce se ascunde în aceste programe prin selectarea opţiunii de instalare Personalizată sau Avansată. Odată ce veţi face acest lucru, ar trebui să debifaţi toate căsuţele de bifare ce spun că doriţi să descărcaţi Zombie News sau o altă aplicaţie asemănătoare. 

Cum să înlătur virusul Zombie News?

Dacă sunteţi deranjat de reclamele Zombie News, ar trebui să urmaţi acest ghid. Vă rugăm, fiţi foarte atenţi dacă aţi optat pentru metoda de înlăturare manuală, deoarece puteţi elimina şi aplicaţii utile. 

Puteţi înlătura automat Zombie News cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Adware Zombie News sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Adware Zombie News. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Adware Zombie News 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Adware Zombie News (2015-04-09)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Adware Zombie News (2015-04-09)
Adware Zombie News captură de ecran
Adware Zombie News captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare a aplicaţiilor adware Zombie News
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Zombie News din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi Zombie News din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează Zombie News şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după Zombie News sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Zombie News din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Zombie News sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Zombie News din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi Zombie News şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou Zombie News pentru a finaliza înlăturarea Zombie News.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Zombie News din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi Zombie News şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Zombie News.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Zombie News din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi Zombie News şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Zombie News.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Zombie News din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Zombie News sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Zombie News.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a Zombie News adware

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Zombie News şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook