Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină adware-ul Unico Browser

12

Ce este Unico Browser?

Unico Browser de către ClaraLabs S.A. este promovat ca şi un browser web cu baza în Chrome, protejat, fără întreruperi, rapid şi optimizat. Cui nu i-ar conveni să folosească un astfel de browser web? Probabil nimănui. Cu toate acestea, vă recomandăm să nu înlocuiţi niciunul dintre browserele web sigure cu Unico Browser deoarece se pare că acesta este un adware şi un program cu potenţial nedorit (PUP), ceea ce înseamnă că apare ca şi implicit aşa de nicăieri, şi va începe să iniţieze activităţi nedorite pe la spatele dumneavoastră. Acest lucru se întâmplă deoarece este, în general, ataşat altor freeware-uri şi devine instalat implicit atunci când oamenii nu acordă atenţie procesului de instalare a freeware-ului. Odată instalat, se poate autoinstala în Windows Startup şi să înceapă să ruleze de fiecare dată când porniţi PC-ul. În plus, poate începe să colecteze informaţii precum termenii de căutare, website-urile cele mai frecvent vizitate, datele introduse pe acestea şi aşa mai departe. Din nefericire, poate de asemenea să adune bucăţi de informaţii despre adresa de IP, locaţia PC-ului, adresa de email, etc., informaţii pe care nu doriţi să le împărtăşiţi cu alţii. Apropo, este posibil să începeţi să primiţi foarte multe reclame comerciale pe durata navigării. În ciuda faptului că acest adware promite să blocheze reclamele, odată instalat poate începe să livreze propriile reclame ce sunt marcate ca şi „Ads by Unico Browser” sau „Unico Browser Ads”. Probabil ştiţi deja că nu este recomandat să apăsaţi pe reclamele comerciale ce apar pe parcursul navigării deoarece nu ştiţi ce fel de website-uri încearcă să promoveze. Pentru a preveni redirecţionările Unico Browser către website-uri suspecte sau nesigure, singurul lucru care vă rămâne de făcut este înlăturarea imediată a acestei aplicaţii din sistem. Cel mai uşor mod de a obţine acest lucru este prin rularea unei scanări complete a sistemului cu SpyHunter sau cu un alt anti-spyware de încredere. 

Cum poate Unico Browser să îmi atace calculatorul?

În majoritatea cazurilor, programele precum virusul Unico Browser au website-uri oficiale şi pot fi descărcate chiar de acolo. Cu toate acestea, acele website-uri par mai degrabă să fie utilizate ca şi acoperiri pentru ca oamenii să creadă că acele reclame terţe sunt de încredere. Din nefericire, cea mai frecventă tehnică de distribuţie a Unico Browser este cunoscută ca şi „la pachet”, ce înseamnă că în mod normal este adăugat ca şi „descărcare opţională” împreună cu alte freeware-uri şi shareware-uri. Aceasta este o metodă înşelătoare deoarece până acum oamenii nu au acordat atenţie suficientă procesului de instalare a programelor gratuite. Ca şi consecinţă, aceştia au sfârşit prin a instala programe nedorite, fără ca măcar să observe acest lucru. Pentru a preveni acest lucru, ar trebui să selectaţi tot timpul opţiunea de instalare Avansată sau Personalizată şi să verificaţi de două ori fiecare căsuţă bifată. Este NECESAR să găsiţi „descărcările opţionale” şi să le debifaţi pe cele care menţionează că sunteţi de acord cu instalarea lor. În cazul în care virusul Unico Browser s-a infiltrat în sistem la pachet cu freeware-uri, asiguraţi-vă că le înlăturaţi IMEDIAT. 

Cum să înlătur virusul Unico Browser?

Majoritatea programelor de tip adware pot fi înlăturate manual din calculatoare (pentru înlăturarea manuală a Unico Browser, vedeţi instrucţiunile de mai jos). Cu toate acestea, nu uitaţi că trebuie să rulaţi o scanare completă a sistemului cu un anti-spyware de încredere pentru a înlătura fişierele rămase:

 

Puteţi înlătura automat Unico Browser cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Adware - ul Unico Browser sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Adware - ul Unico Browser. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Adware - ul Unico Browser 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Adware - ul Unico Browser (2015-04-22)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Adware - ul Unico Browser (2015-04-22)
Adware - ul Unico Browser captură de ecran
Adware - ul Unico Browser captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare a aplicaţiilor adware Unico Browser
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Unico Browser din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi Unico Browser din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează Unico Browser şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după Unico Browser sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Unico Browser din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Unico Browser sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Unico Browser din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi Unico Browser şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou Unico Browser pentru a finaliza înlăturarea Unico Browser.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Unico Browser din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi Unico Browser şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Unico Browser.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Unico Browser din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi Unico Browser şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Unico Browser.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Unico Browser din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Unico Browser sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Unico Browser.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a Unico Browser adware

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Unico Browser şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook