Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină adware-ul Internet Browser

12

Ce este Internet Browser?

Internet Browser, ca şi BoBrowser şi BrowserAir, este prezentat ca şi un browser web de încredere care ar trebui să îmbunătăţească experienţa de navigare a oamenilor. Totuşi, este oficial listat ca şi „adware” şi „program cu potenţial nedorit” (PUP) care poate înlocui browserul dumneavoastră web (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari) şi să se auto- seteze ca implicit fără a cere autorizaţie. În majoritatea cazurilor, intră în calculatoare cu ajutorul freeware-urilor şi a shareware-urilor (administratori de descărcare, media playere, creatori PDF, etc.) ca şi „component adiţional”. Prin urmare, sincer vorbind, este vina dumneavoastră că aţi instalat un freeware în grabă şi aţi sărit peste „descărcările opţionale” fără a observa. Deci, ar trebui să fiţi mai atent data viitoare când instalaţi descărcări gratuite în sistemul PC-ului dumneavoastră. Experţii din securitate avertizează că adware-ul Internet Browser poate genera reclame intrusive pe parcursul navigării oamenilor (“Ads by Internet Browser”, “Internet Browser Ads”, “Powered by Internet Browser” etc.) care pot conţine link-uri către website-urile terţelor pe care este posibil să nu doriţi să le vizitaţi, şi de asemenea, vă recomandăm să nu le vizitaţi. Mai mult, acest adware poate să vă urmărească cu intenţia de a afla mai multe despre obiceiurile dumneavoastră de navigare precum şi preferinţele dumneavoastră. Experţii din securitate avertizează că poate colecta nu doar termenii de căutare şi cele mai frecvent vizitate website-uri. De asemenea, se pare că poate să colecteze adresa de IP a PC-ului, locaţia, adresa de e-mail, şi chiar datele pe care le tastaţi atunci când vizitaţi anumite domenii. Deci, dacă doriţi să preveniţi invadarea dumneavoastră cu conţinut suspect din partea terţelor şi rerutarea către domenii îndoielnice, ar trebui să instalaţi SpyHunter şi să eliminaţi virusul Internet Browser imediat după ce îşi face prezenţa în calculatorul dumneavoastră.

Internet Browser ads

Cum poate Internet Browser să îmi atace PC-ul?

Internet Browser aparţine marii familii de „adware”. În plus, experţii din securitate l-au clasificat ca şi „program cu potenţial nedorit” (PUP) pentru a atenţiona oamenii despre tactica de distribuţie nedreaptă care este angajată pentru răspândirea acestuia pe net. Pentru a fi mai specific, Internet Browser este răspândit „la pachet”. Ar trebui să reţineţi că în zilele noastre majoritatea website-urilor ce împărtăşesc fişiere răspândesc pachete de software pentru a-şi monetiza serviciul. Cu toate că procesul de instalare al freeware-ului este setat să dezvăluie „descărcările opţionale” şi să ofere utilizatorilor şansa de a le deselecta, acest lucru nu este efectuat în mod explicit. Singurul mod prin care puteţi observa şi deselecta „descărcările opţionale” este prin selectarea metodei de instalare „Avansată” sau „Personalizat㔺i să deselectaţi toate ataşamentele. În mod contrar, puteţi primi reclame enervante şi odată ce apăsaţi pe ele puteţi sfârşi cu redirecţionări Internet Browser către domenii dubioase. 

Internet Browser FAQ:

Întrebare. Am fost înşelat în a instala Internet Browser crezând că îmi va îmbunătăţi experienţa de navigare. Totuşi, asta a fost o minciună. Cum ar trebui să îl elimin?

Internet Browser nu este o aplicaţie maliţioasă, însă nu este recomandat să o utilizaţi datorită apropiatei colaborări pe care o are cu terţele. În plus, experţii din securitate ne avertizează că poate prezenta utilizatorilor conţinut îndoielnic şi poate urmări activităţile online ale acestora fără a cere autorizaţie. Din acest motiv, vă recomandăm să eliminaţi adware-ul Internet Browser fără întârziere. 

Puteţi înlătura automat Internet Browser cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Adware-ul Internet Browser sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Adware-ul Internet Browser. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Adware-ul Internet Browser 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Adware-ul Internet Browser (2015-12-17)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Adware-ul Internet Browser (2015-12-17)
Adware-ul Internet Browser captură de ecran
Adware-ul Internet Browser captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare a aplicaţiilor adware Internet Browser
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Internet Browser din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi Internet Browser din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează Internet Browser şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după Internet Browser sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Internet Browser din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Internet Browser sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Internet Browser din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi Internet Browser şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou Internet Browser pentru a finaliza înlăturarea Internet Browser.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Internet Browser din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi Internet Browser şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Internet Browser.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Internet Browser din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi Internet Browser şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Internet Browser.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Internet Browser din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Internet Browser sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Internet Browser.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a Internet Browser adware

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Internet Browser şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook