Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină adware-ul DNS Unlocker

123

Ce este DNS Unlocker?

DNS Unlocker este o aplicaţie gratuită care deja a iniţiat diverse discuţii printre utilizatorii de Internet. Prin urmare, experţii din securitate au decis să investigheze această aplicaţie cu mai multă atenţie. Din nefericire, rezultatele nu sunt foarte plăcute deoarece se pare că această unealtă este clasificată ca şi adware şi program cu potenţial nedorit. Exact ca şi clona sa CloudScout, promite: Deblocarea website-urilor blocate şi a pachetelor digitale, gratuit! Serviciul nostru DNS este mai rapid decât VPM, şi mai simplu de setat… Cu toate acestea, se pare că nici nu trebuie să vă gândiţi la descărcarea acestui program în calculatorul dumneavoastră deoarece poate apărea în calculator fără aprobarea dumneavoastră directă. Acest lucru se întâmplă deoarece a fost răspândit utilizând o strategie de piaţă nedreaptă, numită „la pachet”. Experţii în securitate au detectat că această aplicaţie călătoreşte la un loc cu alte freeware-uri, de exemplu, administratori de descărcare, creatori PDF, media playere, şi aşa mai departe. Software-urile la pachet sunt de obicei promovate pe website-uri bine cunoscute precum download.com, soft32.com, softonic.com, cnet.com, etc. În plus, pentru a detecta ataşamentul adware-ului DNS Unlocker pe durata instalării freeware-ului trebuie să acordaţi atenţie fiecărui pas din instalare deoarece această unealtă are tendinţa de a fi dezvăluită într-o manieră foarte înşelătoare. Din acest motiv a fost clasificat ca şi program cu potenţial nedorit (PUP).

DNS Unlocker suportă majoritatea browserelor populare, inclusiv Google Chrome, Mozilla Firefox şi Internet Explorer. Odată intrat într-un calculator ţintă, poate încerca să atace toate browserele menţionate mai sus şi poate începe campanii publicitare ce sunt utilizate pentru a genera venituri din publicitate. Din acest motiv, poate începe să genereze tone de reclame care sunt afişate sub forma de link-uri in-text, reclame de tip baner, reclame de tip pop-up, etc. Atenţie la aceste oferte comerciale chiar dacă arată foarte atrăgătoare. În realitate, acest adware dubios caută să vă facă să vizitaţi website-uri predeterminate, care, din păcate, pot fi atât de neîncredere cât şi nesigure. Deci, pentru a preveni riscurile din partea redirecţionărilor DNS Unlocker, închideţi toate reclamele acestuia şi alt conţinut oferit de acest program. Dacă deja primiţi reclame înşelătoare, aţi experimentat redirecţionări, încetiniri şi alte programe, ar trebui să efectuaţi o scanare completă a sistemului cu  un anti-malware decent, precum SpyHunter.

DNS Unlocker

Cum poate DNS Unlocker să îmi atace calculatorul?

După cum am menţionat mai sus, infiltrarea lui DNS Unlocker este în strânsă legătură cu pachetele de software. Dezvoltatorii acestuia se bazează pe metoda de distribuţie „la pachet”, care este o modalitate înşelătoare de a distribui adware-uri, browser hijackeri, şi alte programe cu potenţial nedorit printre oamenii ce nu ştiu de aceste lucruri. De obicei, reclamele de la DNS Unlocker încep să apară imediat după instalarea unei aplicaţii populare precum un administrator de căutare sau un software de redare video. Trebuie să acordaţi atenţie deoarece software-urile la pachet de obicei constau din mai mult de două programe, deci este foarte probabil ca DNS Unlocker să fie însoţit de alte programe cu potenţial nedorit, de exemplu, YoutubeAdBlockerJunk CleanerCouponScanner, şi multe altele. Dacă doriţi să preveniţi instalarea acestor software-uri precum şi a altor pachete similare, ar trebui să începeţi prin a acorda mai multă atenţie procesului de instalare a programelor gratuite. De asemenea, amintiţi-vă să selectaţi tot timpul opţiunea de instalare Avansată sau Personalizată, care este mai detaliată spre deosebire de cea Rapidă sau de Bază. În acest mod, veţi obţine abilitatea de a vedea şi deselecta toate „descărcările opţionale”. Pentru acest lucru, trebuie să treceţi prin întregul proces de instalare, pas cu pas, şi să deselectaţi toate căsuţele ce au fost deja selectate. 

Cum să înlătur reclamele de la DNS Unlocker?

Înlăturarea lui DNS Unlocker este recomandată imediat după ce aţi detectat această aplicaţie instalată în maşina dumneavoastră. În mod contrar, puteţi începe să experimentaţi diverse redirecţionări, încetiniri, reclame, scurgeri de informaţii şi alte probleme similare. 

Actualizare asupra eliminării virusului DNS Unlocker (1):

Se pare că acest adware poate crea un haos în setările de DNS ale calculatorului dumneavoastră. Pentru a elimina complet DNS Unlocker, trebuie să efectuaţi paşii de eliminare daţi pe pagina următoare a acestui articol ŞI să restauraţi setările DNS din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, ar trebui să urmaţi acest ghid:

1. Deschideţi „Control Panel” în calculatorul dumneavoastră şi mergeţi la „Network and Internet” -> „Network and Sharing Center”-> „Change Adapter Settings”. Ar trebui să vedeţi conexiunea activă la Internet pe care o aveţi. 

2. Apăsaţi dreapta şi selectaţi „Properties” şi găsiţi „Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)”. Verificaţi şi apăsaţi din nou pe „Properties”. Atunci când sunteţi în fereastra de „Properties”, asiguraţi-vă că “Obtain an IP address automatically” şi “Obtain DNS server address automatically!” sunt selectate. După cum deja v-am avertizat, malware-ul DNS Unlocker poate încerca să modifice aceste setări pentru a preveni eliminarea.

3. Selectaţi „OK” pentru a salva schimbările.

Actualizare asupra eliminării lui DNS Unlocker (2):

Se cunoaşte că această aplicaţie de tip adware a fost actualizată de mai multe ori. Conform ultimelor ştiri, poate să îşi ascundă fişierele în calculatorul dumneavoastră sperând că vor rămâne neobservate. Dacă deja aţi utilizat un anti-spyware pentru a vă scana calculatorul contra fişierelor maliţioase sau aţi utilizat ghidul nostru de eliminare manuală pentru DNS Unlocker şi nu aţi reuşit să îl eliminaţi, urmaţi aceşti paşi:

1.Deschideţi „Control Panel” şi mergeţi la „Appearance and Personalization” -> „Folder Options”

2. Mergeţi la fereastra „View” şi selectaţi „Show hidden files, folders and drives” şi deselectaţi „Hide extensions for known file types”. Apăsaţi „Apply” pentru a salva schimbările.

3. Acum apăsaţi pe tasta Windows şi R în acelaşi timp pentru a lansa Run şi introduceţi %temp%. După ce apăsaţi Enter vă veţi afla într-un nou director.

4. Selectaţi fiecare fişier temporar pe care îl găsiţi şi stergeţi-l.

De asemenea, puteţi verifica „Program Files” şi „Program data Folders” pentru fişiere dubioase care ar putea aparţine virusului DNS Unlocker. Asiguraţi-vă că aţi inspectat ambele drive-uri, C: şi D:. În final, în cazul în care reclamele DNS Unlocker continuă să se arate pe browserul dumneavoastră web, ar trebui să mergeţi în dosarul „Appdata” şi să vă ştergeţi profilul de pe acest browser web.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Adware-ul DNS Unlocker sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Adware-ul DNS Unlocker. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Adware-ul DNS Unlocker 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Adware-ul DNS Unlocker (2016-03-08)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Adware-ul DNS Unlocker (2016-03-08)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook