Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină reclamele UniDeals

12

Ce reprezintă UniDeals?

UniDeals este un browser add-on ce se presupune a îmbunătăţi experienţa dumneavoastră de navigare, să furnizeze diverse cupoane şi să vă ajute la a economisi timp şi bani în acest mod. Pretinde că este capabil de a colecta cupoane disponibile şi relevante, reduceri, şi oferte de pe tot internetul şi să vi le afişeze. Pe de o parte, reuşeşte să facă acest lucru. Dacă îl aveţi deja instalat, probabil aţi primit diverse cupoane ce oferă anumite produse şi servicii. Totuşi, în realitate este puţin diferit. UniDeals a fost proiectat cu scopul principal de a face publicitate unor produse terţe, să le mărească rangul paginii şi să colecteze oportunităţi de vânzare- mai exact spus, lucrează pentru pieţele asociate. Prin urmare, nu ar trebui să aveţi încredere completă în el. De fapt, a fost deja catalogat ca şi adware şi program cu potenţial nedorit datorită faptului că se infiltrează în calculatoare folosind metode nedrepte şi începe să implementeze activităţi dubioase imediat. Corupe diverse setări în Google Chrome, Mozilla Firefox, şi Internet Explorer, încetinindu-le, instalează cookie-uri de urmărire, şi generează tone de reclame predeterminate. Dacă browserul web a început deja să genereze „Ads by UniDeals” de fiecare dată când navigaţi pe internet, vă recomandăm să vă scanaţi calculatorul cu un anti- spyware actualizat şi să încercaţi să eliminaţi acest adware. În mod contrar, vă poate redirecţiona înspre website-uri dubioase ce pot fi încărcate cu diverse programe de neîncredere, precum adware-urile, viruşi sau malware-uri. În plus faţă de redirecţionările UniCoupon, cookie-urile sale de urmărire vă pot monitoriza obiceiurile de navigare şi să preia bucăţi din informaţiile personale identificabile şi mai târziu acest lucru va conduce la probleme legate de confidenţialitate. Credem că nu doriţi ca acest lucru să se întâmple, astfel cu cât veţi înlătura aceste program nedorit mai devreme, cu atât va fi şansa de a vă cauza probleme mai mică. 

Cum poate UniDeals să îmi atace calculatorul?

UniDeals este distribuit prin diverse programe ce pot fi descărcate de pe internet gratuit. Diverse programe pentru redare muzică şi video-uri, descărcare de administratori, creatori PDF şi zeci de alte programe pot veni la pachet cu acest plugin. Metoda de distribuţie „la pachet” este deja foarte bine cunoscută şi în mod specific utilizată pentru a răspândi programe cu potenţial nedorit în calculatoare luate la întâmplare, fără ca utilizatorii acestora să observe ceva. Dacă nu acordaţi atenţie la paşii de instalare a unui freeware, puteţi accepta plugin-ul UniDeals fărăr să vă daţi seama şi îl veţi observa doar atunci când „Ads by UniDeals” va apărea în browser-ul dumneavoastră web. Pentru a evita acest lucru, asiguraţi-vă că aţi optat pentru instalarea „Personalizată” sau „Avansată” şi că citiţi fiecare linie din căsuţele de bifat înainte de a apăsa butoanele de continuare sau „Sunt de acord”. Uitaţi-vă cu atenţie dacă sunt căsuţe ce confirmă că acceptaţi să instalaţi programe suplimentare, precum browser add-ons, bară de unelte, plugin-uri sau extensii. Dacă vedeţi vreuna dintre acestea, asiguraţi-vă că le-aţi debifat pe toate. În cazul în care calculatorul dumneavoastră a fost afectat deja de către acest adware, ar trebui să îl eliminaţi şi să puneţi capăt fluxului continuu de reclame. 

Cum pot înlătura virusul UniDeals din calculatorul meu?

Reclamele UniDeals nu sunt doar enervante, însă de asemenea ele pot încerca să vă redirecţioneze către website-uri nesigure şi să vă înşele în a instala programe dubioase. Dacă rulează în calculatorul dumneavoastră de câteva zile, este foarte probabil ca un alt program cu potenţial nedorit să se ascundă în sistemul dumneavoastră. Din acest motiv, vă recomandăm să vă scanaţi calculatorul cu un anti – spyware de încredere şi să eliminaţi automat toate programele suspecte. 

Puteţi înlătura automat UniDeals cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Ads by UniDeals sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Ads by UniDeals. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Ads by UniDeals 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Ads by UniDeals (2015-03-14)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Ads by UniDeals (2015-03-14)
Ads by UniDeals captură de ecran
Ads by UniDeals captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare a reclamelor UniDeals
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi UniDeals din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi UniDeals din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează UniDeals şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după UniDeals sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi UniDeals din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi UniDeals sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi UniDeals din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi UniDeals şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou UniDeals pentru a finaliza înlăturarea UniDeals.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi UniDeals din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi UniDeals şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea UniDeals.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi UniDeals din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi UniDeals şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui UniDeals.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi UniDeals din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi UniDeals sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a UniDeals.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a Ads by UniDeals

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a UniDeals şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook