Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină reclamele Name

12

Ce este Name?

Reclamele Name sunt mesaje enervante ce pot apărea pe cele mai populare browsere web, inclusiv Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer şi Safari. Imediat ce aţi început să primiţi reclame de tip pop-up, pop-under, banere, in-text şi alte forme ale acestora marcate ca şi „Ads by Name”, „Name Deals”, „Name Ads” şi aşa mai departe, vă recomandăm să luaţi în considerare securitatea PC-ului deoarece acele reclame sunt cauzate cu siguranţă de către un program de tip adware. Foarte mulţi oameni au fost deja interesaţi în a instala acest adware în mod conştient pretinzând că le va îmbunătăţi experienţa de navigare pe web şi că îi va ajuta să economisească timp şi bani prin furnizarea de reclame comerciale relevante. Din nefericire, nimeni nu i-a atenţionat asupra faptului că acele reclame pot fi în strânsă legătură cu terţe şi că pot fi încărcate cu conţinut chestionabil. Pentru a preveni expunerea PC-ului dumneavoastră la diverse ameninţări cibernetice, ar trebui să evitaţi apăsarea pe oricare dintre reclamele Name doar în cazul în care sunteţi absolut sigur de care dintre ele sunt sigure şi care nu. În plus, ar trebui să ştiţi că virusul Name poate fi încărcat cu cookie-uri şi utilizat ca monitorizator pentru a investiga obiceiurile şi preferinţele oamenilor atunci când navighează pe internet. Se pare că sarcina sa principală este de a colecta date despre cele mai frecvent vizitate website-uri, datele introduse în acestea, termenii de căutare, click-urile şi aşa mai departe. Din nefericire, poate de asemenea să colecteze fragmente din datele personale identificabile precum adresa de IP, locaţia PC-ului, adresa de email, etc., ce pot fi folosite în scopuri suspecte, de exemplu pentru pregătirea şi invadarea email-ului dumneavoastră cu spam. În final, ar trebui să acordaţi atenţie faptului că adware-ul Name poate utiliza resursele PC-ului dumneavoastră şi să îl încetinească. Prin urmare, este evident faptul că acest program este inutil. Pentru a scăpa de el, vă recomandăm să utilizaţi un anti-spyware de încredere, precum SpyHunter

Cum poate Name să îmi atace calculatorul?

Se pare că adware-ul Name este distribuit folosind metode nedrepte. Acest lucru se întâmplă cel mai probabil deoarece oamenii nu îl vor instala în mod voit. Experţii noştri în securitate au efectuat o mică cercetare asupra acestei aplicaţii şi au descoperit faptul că în general este distribuită cu ajutorul freeware-urilor şi a shareware-urilor. Din nefericire, nu putem indica programele gratuite ce sunt încărcate cu virusul de redirecţionare Name deoarece nici noi nu le ştim. Fiţi atenţi la faptul că utilizând încărcarea freeware-urilor cu astfel de programe, dezvoltatorii sunt capabili de a-şi monetiza propriile programe gratuite, deci nu este nicio surpriză faptul că majoritatea programelor gratuite poartă „descărcări opţionale”. Din fericire, este posibilă deselectarea componentelor adiţionale. Oricând decideţi să instalaţi un freeware, vă recomandăm să citiţi Acordul de utilizare, Politica de Confidenţialitate şi alte informaţii relevante. După acest lucru, ar trebui să selectaţi opţiunea de instalare Avansată sau Personalizată şi să monitorizaţi cu atenţie întregul proces. NU SĂRIŢI peste niciun pas deoarece puteţi rata cu uşurinţă detalii importante şi inconştient să fiţi de acord cu instalarea de add-ons pentru browsere, plugin-uri, bare de unelte sau extensii. Name este foarte similar cu  I-CinemaCliconClicUp şi aşa mai departe, deci fiţi atenţi şi evitaţi instalarea tuturor programelor nefamiliare. În cazul în care redirecţionările Name au început deja să vă deranjeze, ar trebui fie să vă verificaţi calculatorul cu un anti-spyware de încredere, fie să verificaţi lista de Programe Adaugă/Înlătură şi să înlăturaţi intrările suspecte manual. 

Cum să înlătur virusul Name?

Puteţi înlătura automat Name cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Ads by Name sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Ads by Name. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Ads by Name 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Ads by Name (2016-04-07)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Ads by Name (2016-04-07)
Ads by Name captură de ecran
Ads by Name captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare a reclamelor Name
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Name din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi Name din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează Name şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după Name sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Name din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Name sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Name din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi Name şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou Name pentru a finaliza înlăturarea Name.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Name din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi Name şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Name.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Name din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi Name şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Name.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Name din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Name sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Name.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a Ads by Name

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Name şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook